Films & Series

Finally: Love Island UK laat homoseksuele mannen toe in casting

Wie wil er nou niet de ware liefde vinden?! De aanmeldingen voor de Britse versie van Love Island blijven dan ook binnenstromen. Er zijn ontzettend veel singles opzoek naar real love. Wij hebben goed nieuws: er komt een exclusievere casting. Zo kunnen ook gay mannen zichzelf opgeven. Zeg nou eerlijk, dat zou toch super cute zijn?!

Love Island UK eindelijk ook voor homoseksuelen

Veel mensen hadden kritiek op de selectie van Love Island. Alleen superknappe mensen met een afgetraind lichaam leken mee te mogen doen aan de serie. De selectiecriteria zijn nu uitgebreid waardoor iedereen een kans om zichzelf op te geven. Iedereen verdient ware liefde, right?

In dit artikel lees je meer over de variatie van de nieuwe Love Island UK cast.

Via Tinder
De zoekmethodes van Love Island UK zijn dit jaar origineel. De casting agents van Love Island UK hebben ervoor gezorgd dat mensen zich makkelijk kunnen aanmelden via Tinder. Dit doe je dan door het profiel van Love Island op de dating app naar rechts te swipen. Alleen mensen die in de UK wonen kunnen zich opgeven voor de Britse versie. Check dit artikel om hier meer over te lezen. 

View post on Instagram
 

Wij kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen! Nog even aftellen. Tot die tijd kun je jezelf zoet houden met het nieuwe seizoen van Ex On The Beach Double Dutch. In dit artikel lees je de leukste uitspraken uit de eerste aflevering, funny

Bron: cosmopolitan.nl, glamour.nl,Beeld: Unsplash