News

Your chance is here: Love Island gaat werken met aanmeldingen via Tinder

Wil jij je al een lange tijd opgeven voor het programma Love Island, maar weet je nooit waar je je kan aanmelden? In Engeland hebben ze een makkelijke oplossing bedacht: je kan je voor de UK versie van het programma aanmelden. En alles wat je moet doen is flink swipen. 

Love Island en Tinder als sollicitatieproces

Het is mega slim bedacht, want Tinder is dé plek waar je je profiel zo ‘hot’ mogelijk naar voren wil brengen. Deze app is dus handig als je aantrekkelijke mensen nodig hebt voor bijvoorbeeld een programma als Love Island.

De algemeen directeur, Renate Nyborg, van Tinder zegt: “Dat we ‘s werelds bekendste datingapp en de iconische datingshow van tv nu samen kunnen brengen is echt een perfect match! Tinder heeft in de UK het grootste bereik onder singles, dus in afwachting van het nieuwe Love Island-seizoen kan deze samenwerking de boel compleet veranderen.”

Hoe werkt het?

Je sollicitatie is je profiel. Easy! Als je het programma tegenkomt als je aan het swipen bent, swipe dan naar rechts als je je aan wil melden. De casting agents van Love Island gaan je profiel beoordelen en nodigen je wellicht uit.

Is deze optie er ook voor Nederland? Het is nog onbekend of de Nederlandse versie van het programma ook met de datingapp gaat samenwerken. Maar je kan je wel aanmelden voor het nieuwe seizoen via the old way. Hier kun je je opgeven voor het nieuwe seizoen van love Island Nederland.

Bron: Heart.co.uk | Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved