News

Lay’s komt met nieuwe chips smaken die geïnspireerd zijn op jouw favoriete fastfoodketen

Een avondje bankhangen is niet compleet zonder een goede zak chips. Gezond is het niet, maar wel heel lekker! Ben jij uitgekeken op de standaard chips smaken? Probeer dan een van deze gloednieuwe smaken die geïnspireerd zijn op fastfoodketens.

Jouw favoriete fastfoodketen in een chips smaak

Soms heb je gewoon even geen zin in een gezonde snack en dan is chips de perfecte snelle snack. Lay’s komt altijd met super unieke limited edition chips smaken. Denk aan patatje joppie, stokbrood met kruidenboter en zelfs een tosti met kaas en ketchup! Nu komen ze met drie nieuwe smaken.

Welke ketens?

De smaken zijn geïnspireerd op fastfoodketens. Ja, je leest het goed! De nieuwe lijn heet dan ook Restaurant Flavours. KFC, Pizza Hut en Subway zijn binnenkort te verkrijgen in een chips smaak. Hoe gaat Lay’s dit doen? Voor de KFC-smaak gebruikt Lay’s de kruiden van de bekende KFC-kip. De Subwaysmaak gaat hetzelfde proeven als de bekende Subway Teriyaki. Voor de Pizza Hut-smaak worden de ingrediënten van de Pizza Hut Margherita gebruikt. Hoe lekker klinkt dit?!

Waar en wanneer zijn de nieuwe smaken te kopen?

Alle drie de smaken liggen vanaf maandag 19 april 2021 in de schappen van vrijwel alle supermarkten. Wil jij dat een van de smaken in het assortiment blijft? Dan kan je stemmen op je favo smaak en de smaak met de meeste stemmen blijft. De andere twee variaties worden na een jaar uit de schappen gehaald. Dit is genoeg reden om dit jaar even goed alle drie de smaken (meerdere keren) te testen!

View post on Instagram
 

Beeld: istock

Must reads 👀