News

Ex On The Beach Double Dutch: de eerste aflevering zorgt gelijk voor seks en drama

Ex On The Beach Double Dutch is van start gegaan! Als wij de eerste aflevering mogen geloven dan wordt het een heet seizoen. De deelnemers laten er geen gras over groeien en ook de tablet of terror heeft er gelijk zin in. Lees snel verder voor de juicy details van aflevering 1!

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 1

Yes! Eindelijk staat de eerste aflevering van Ex On The Beach op Videoland! Na de eerste beelden en de bekendmaking van de originele cast konden wij niet meer wachten. In de eerste aflevering wordt gelijk flink gezoend, gesekst en drama veroorzaakt. 

De dates

De deelnemers leerde elkaar gelijk erg goed kennen. Dusty en Shani gingen samen op date in een bubbelbad. Daar werd gelijk flink geflirt en gezoend. Ook de date van Lesley en Keanu ging er heet aan toe. Lesley liet er geen gras over groeien en zoende Keanu gelijk na een potje masseren.

De eerste vrijpartij van Ex On The Beach seizoen 7

Na de dates werd het ook nog heel gezellig in het bubbelbad. Shani, Lesley, Keanu en Dusty maakte hun date gezamelijk af in het bubbelbad. Dit deden ze met een partnerswitch… Ja, de vier hebben dus bijna allemaal met elkaar gezoend. Hierna vonden Lesley en Keanu dat er nog gas bij kon. De twee zijn samen in bed geëindigd en hebben de lakens laten klapperen. If you know what we mean.

De eerste ex

Natuurlijk is Ex On The Beach Double Dutch niets zonder de tablet of terror. In deze allereerste aflevering mocht die niet ontbreken. Dusty, Odin en Keanu worden naar het strand gestuurd om de eerste ex te ontvangen. Dit blijkt de ex van Keanu te zijn. De 20-jarige Imke loopt het strand op en Keanu zakt gelijk in elkaar. De blondine vertelt dat Keanu haar meerdere keren heeft bedrogen en daarom heeft zij een trio gehad met zijn twee beste vrienden. Uhmm, van je vriendin moet je het hebben… Nadat Keanu alles ontkent en haar een hoer noemt gooit Imke haar drankje in het gezicht van haar ex. Pijnlijk! Dit lijkt ons een goed begin van alle dramatische ex-arrivals die er gaan komen!

View post on Instagram
 

Beeld: MTV

Must reads 👀