News

Niet meer ‘Home Alone’: Macaulay Culkin is vader geworden

Je kent hem misschien nog van de kerstfilm Home Alone: Macaulay Culkin. Hij is inmiddels 40 jaar oud en dus allang niet meer het kleine jongetje uit de wereldbekende kerstfilm. Vorige week is hij trotse vader geworden van een zoontje.
 

Home Alone Macaulay Culkin is vader geworden

Het kindje heet Dakota en is vernoemd naar de zus van Culkin die helaas in 2008 is overleden. Cukin en zijn vriendin Brenda Song (33) hebben elkaar een aantal jaren geleden leren kennen in Thailand op de set van de film Changeland. In het tijdschrift ‘Esquire’ laat het stel weten dat ze dolgelukkig zijn samen, how cute?!

Pssst, ben jij echt een home alone fan? Deze gekke feitjes over de film wist je waarschijnlijk nog niet. 

Kleintjes worden groot
Veel mensen schrikken wanneer ze horen dat Culkin al vader is geworden. Voor velen zal hij altijd geassocieerd blijven met het kleine jongetje uit de film Home Alone die in zijn eentje thuis achterblijft tijdens kerst. Wij hopen dat hij zijn kindje niet zal vergeten tijdens de feestdagen, oops! En anders kan Culkin zijn kleine zoontje in ieder geval leren hoe hij de boeven buitenhoudt. In dit artikel kun je zien hoe Macaulay Culkin er nu uitziet. 

View post on Instagram
 

Heb jij stiekem een hekel aan kerstfilms? Check dan dit artikel.

 

Bron: hln.be, rtlboulevard.nl, telegraaf.nlBeeld: Brunopress, Instagram

Must reads 👀