Celebs

Zo ziet Macaulay Culkin (Kevin uit Home Alone) er tegenwoordig uit

Het is eerste Kerstdag en dat betekent maar één ding: kerstfilms kijken en héél veel eten. Oké, twee dingen dus. Wist je dat onze favo kerstfilm Home Alone dit jaar 30 jaar bestaat?! Wow! En dat betekent dus dat Kevin, het jongetje uit de film, inmiddels 40 (!) jaar oud is. Benieuwd hoe hij er nu uit ziet? We got you.

Wie keek er nu niet naar de avonturen van Kevin in Home Alone? Onder het genot van een voorraad snack was en blijft dit onze fave thing to do met Kerst. Terwijl zijn hele familie op vakantie was met de Kerst, vergaten ze de arme Kevin. Met allerlei slimme boobytraps wist hij twee inbrekers die het op het huis hadden voorzien, Harry en Marv, te verslaan. Ben jij benieuwd hoe het nu met Macaulay Culkin a.k.a. Kevin uit Home Alone gaat? Lees dan snel verder.

Zo ziet Macaulay Culkin (Kevin uit Home Alone) er nu uit

Zo gaat het nu met Macaulay Culkin (Kevin uit Home Alone)

Je kan je wel voorstellen dat Macaulay ontzettend beroemd is door zijn rol in Home Alone, maar die fame heeft hem helaas geen goed gedaan. Als tiener was de Home Alone acteur namelijk al verslaafd aan drugs... Op zijn 18e trouwde Kevin, excuse us, Macaulay, met actrice Rachel Miner. Toch duurde deze romance maar twee jaar, want daarna had de acteur acht jaar een relatie met babe Mila Kunis. Wow! Na Home Alone speelde Macaulay nog in de films Richie Rich en Party Monster. Hij heeft zijn leven weer op de rit en het gaat hartstikke goed met hem! Hij heeft een relatie met Brenda Song, die je kan kennen uit The Suite Life of Zack & Cody. Binnenkort is Macaulay Culkin zelfs te zien in het tiende seizoen van American Horror Story! We can't wait.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved