Lifestyle

Ben jij dol op giraffen? Dan is dit hotel echt wat voor jou

Wanneer je op vakantie gaat maak je herinneringen die je niet snel meer zult vergeten. Wij kunnen je verzekeren dat een vakantie naar de ‘The Giraffe Manor’ je voor altijd bij zal blijven. Hier slaap je tussen de giraffen, echt uniek!

Ontbijten tussen de giraffen

Dit hotel heeft een omtrek van 12 hectare grond, waar nog eens omheen 140 hectare aan bos ligt. Een verblijf omringd met natuur dus, we love it. Het historische landhuis behoort tot eigendom van de Afrikaanse ‘Safari Collection’. De Afrikaanse safari’s zijn al jarenlang populair en trekken jaarlijks veel bezoekers. Dit hotel trekt gasten aan door de prachtige omgeving, het elegante interieur, de gezellige binnenplaatsen en uiteraard de giraffen!

Pssst, wil je weten wat de beste reisbestemming is volgens je sterrenbeeld? Check dit.

View post on Instagram
 

Een unieke ervaring
Nederland ontvluchten en vertrekken naar een zonnig land is natuurlijk leuk, maar dit hotel is al helemaal amazing. Je slaapt tussen de giraffen en ze komen iedere ochtend en avond een bezoekje brengen aan het hotel. Er staat altijd wat lekkers te snacken voor ze klaar en een dagelijks bezoekje aan het hotel zit dus in hun routine. Wanneer ze hun buikje vol hebben gegeten vertrekken ze weer richting de bossen. Wil je het toch liever iets dichter bij huis zoeken? Check dan dit artikel. Wij hebben de leukste dierentuinen voor je op een rijtje gezet.

Verschillende kamers
Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten kamers. Het ene vertrek, de Manor House Rooms, liggen aan de voorkant van het hotel en de Garden Manor Rooms liggen aan de tuinzijde. Wil je meer te weten komen over deze geweldige plek? Dit is de website

View post on Instagram
 

Hopefully is de coronacrisis snel voorbij, dan kun je je koffers pakken, een ticket boeken en genieten van deze unieke ervaring. Tot die tijd kun je ook in Nederland leuke plekken vinden om te overnachten. Check dit artikel.

Bron: fem-fem.nl, thesafaricollection.nlBeeld: Instagram, Unsplash