News

Bachelor-Tony Junior vertelt hoe zijn droomvrouw moet zijn

Yes! De Bachelor komt terug! In het nieuwe seizoen is niemand minder dan Tony Junior de Bachelor. De dj heeft een heel druk leven dus zijn toekomstige vriendin moet hier wel tegen kunnen. Hij vertelt aan RTL Boulevard meer eisen die zijn future wife moet hebben. Hoe zal Tony’s droomvrouw er uit zien?

Zo ziet de droomvrouw van Tony Junior eruit

De Bachelor komt terug met een nieuw seizoen. Tony Junior is de nieuwe Bachelor. In een eerder interview zei de dj dat hij opzoek is naar een vrouw om kinderen mee te krijgen. Wow, hij is dus serieus aan het zoeken! Maar hoe ziet de droomvrouw van Tony er uit? Hij vertelde het aan RTL Boulevard.

Geen duidelijk type

Na zijn relatie met zangeres Maan dachten wij dat Tony’s voorkeur uitgaat naar brunettes. Bij Boulevard vertelt hij dat dit niet waar is. “Ik vind het raar om te zeggen dat ik op zoek ben naar iemand met krullen, blond haar en blauwe ogen. Zo werkt het niet in mijn hoofd.” Tony vindt de klik met iemand het allerbelangrijkste. “Ik kijk en voel naar de connectie die ik heb met iemand, dat vind ik veel belangrijker dan blond of bruin haar.”

View post on Instagram
 

“Ik ben geen vrouwenverslinder”

Op social media lijkt het alsof de dj een wild leven heeft. Feesten, drank en veel vrouwen. Dit is het stereotype wat veel mensen hebben bij een dj. Volgens Tony klopt dit beeld niet helemaal. “Ze zien me als een dj, een wildebras of een vrouwenverslinder. Dat is niet altijd helemaal de werkelijkheid. Wat je op Instagram of social media ziet, is natuurlijk niet precies hoe ik ben.”

Waar kan jij je aanmelden?

Denk jij dat je een goede connectie met Tony aan kan gaan en pas jij in zijn drukke leven? Dan kan jij je nog steeds aanmelden voor De Bachelor! Wie weet ben jij straks de nieuwe vriendin van de knappe dj. Meld je hier aan!

Bron: RTL BoulevardBeeld: Bruno Press

Must reads 👀