News

Finally: op deze datum staat het nieuwe seizoen van Lucifer op Netflix

Zet alvast een wekker of schrijf het in je agenda, want Netflix heeft bekend gemaakt wanneer ‘Lucifer’ seizoen 5B gereleased wordt. We hebben lang moeten wachten, maar het moment is toch echt hier.

Release van Lucifer seizoen 5B is bekend

Als je lucifer hebt gekeken heb je lang geduld moeten hebben om te wachten op het tweede gedeelte van seizoen 5. Het eerste deel verscheen namelijk al in augustus 2020 op Netflix. Eindelijk heeft Netflix een datum bekend gemaakt en kunnen we uitkijken naar deze datum. Vanaf 28 mei kun je het tweede gedeelte van seizoen 5 bekijken op de streamingsdienst. Bingen maar!

Wat kunnen we verwachten?

Het vijfde seizoen werd al eerder bekend gemaakt in de trailer, maar het verhaal krijgt een spannende twist. Lucifer krijgt te maken met zijn kwaadaardige tweelingbroer, Michael. Eerst werd er door vele gedacht dat dit het laatste seizoen zou zijn van de serie, maar niets is minder waar. Yes! Netflix komt met een zesde (en helaas nu wel laatste) seizoen. Het enige nadeel is wel dat er minder afleveringen gemaakt zal worden dan je gewend bent van de serie.

De trailer van het eerste gedeelte van seizoen vijf zie je hieronder.

Meer weten over nieuwe series en films op Netflix?

Deze films en series zijn nieuw op Netflix in april

The Sinner kijkers opgelet: er is meer bekend over seizoen 4

Bron: RTL BoulevardBeeld: Brunopress