Series & Films

The Sinner kijkers opgelet: er is meer bekend over seizoen 4

Het eerste seizoen van The Sinner wat ging over Jessica Biel, die iemand op het strand vermoord had maar niet wist waarom, was echt spannend. De twee seizoenen die daarop volgden waren ook echt fantastisch. Er is dan ook (finally) meer bekend over het vierde seizoen van de serie.

Vierde seizoen van The Sinner

Netflix bevestigde kort nadat seizoen drie verscheen, dat The Sinner er nog een vierde seizoen bij zou krijgen. Er werden niet echt details vrijgegeven, dus was het daarmee ook wel gezegd. Rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) zal weer een zaak op moeten lossen, die niemand anders zo goed kan oplossen als hem.

New murder

Als je de serie hebt gevolgd, weet je dat Harry Ambrose de taak heeft om een moordzaak op te lossen. Hij duikt diep in het leven van de hoofdpersonage die overigens de hoofdverdachte is. Het gaat erom waarom de moordenaar de moord heeft gepleegd. Er zit meestal een heel verhaal achter en iedere aflevering worden we meegenomen door de detective-story. In het vierde seizoen zal dit ook weer zo zijn. We volgen Percy Muldoorn, een jonge vrouw uit een vissersfamilie in de Amerikaanse staat Maine.

Er zal iets gruwelijks gebeuren met Percy, weet Netflix Nederland, maar het is nog onduidelijk of Percy de moordenaar is of juist zelf wordt vermoord. Thrilling!

via GIPHY

Cast

Alice Kremelberg heeft de rol van Percy gespeeld. Je kan Alice kennen van de Netflix-serie Orange Is The New Black. In seizoen één van The Sinner zagen we Jessica Biel, in seizoen twee Carrie Coon en in seizoen drie zagen we Matt Bomer. Alle drie de seizoenen waren ijzersterk, dus zijn we benieuwd naar seizoen vier!

Zoek je nog goede series om te kijken?

Op deze datum start een nieuw seizoen van Too Hot To Handle (én ook deze reality-series komen eraan).

Deze films en series zijn nieuw op Netflix in maart #2

 

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved