Fashion

Sporty babes opgelet: dit zijn de meest comfortabele sport beha’s ever

Heb jij soms moeite met het zoeken naar een goede, stevige sport beha? Geen nood. Wij hebben een paar sport beha’s voor je geselecteerd. Maar aan wat moet een sport beha voldoen om lekker te zitten?

NEED: de meest comfortabele sport beha’s

Het is belangrijk dat een sport beha goed zit, want het is vreselijk vervelend als het de hele tijd verschuift of je boobies die nog steeds op en neer gaan tijdens het fietsen. Dus waar let je op?

Zo meet jij je boobies op

Er zijn verschillende manieren om je twee vriendinnen op te meten, maar probeer altijd – van de shop waarbij je de beha gaat kopen – een maatlabel te gebruiken. Je bent met meten van de ‘borstomvang’. Zorg ervoor dat je meetlint aan de voor- en achterkant recht is, maar niet te strak (want dan klopt je maat straks niet meer). Vervolgens meet je je ‘cupmaat’. Om deze te meten, meet je het volledige deel van je buste. And that’s it! Je maat staat nu in beeld.

Sport-beha

Materiaal van je sport bh

Waarom moet je niet met een gewone beha gaan sporten? Ten eerste zal deze gewone beha sneller slijten, het materiaal van deze beha is niet bedoeld om veel zweet mee op te vangen, het materiaal van deze gewone beha rekt niet mee (wat niet heel handig is als je vrij gaat bewegen) en zoals eerder gezegd, je borsten worden niet goed opgevangen met een gewone beugelbeha. Oke, oke, maar wat moet je dan wel hebben? Vooral de materialen Polyamide en Elastaan zijn goed. Als je een sport beha gaat kopen in een fysieke winkel, pas het dan altijd. Je voelt vanzelf of het lekker zit of niet. 

Hieronder een paar sport beha’s voor je die wij geselecteerd hebben. Shoppen maar!

 
Bron: HunkenmöllerBeeld: Pexels, Unsplash