News

Temptation Island-Denise en Marco zijn klaar voor gezinsuitbereiding

Temptation Island-Denise en Marco hebben een aantal heftige maanden achter de rug. Na het avontuur in Italië ging Marco toch de fout in en het koppel leek even uit elkaar. Denise liet weten dat dit niet waar was en hun relatie sterker is dan ooit. Hun relatie gaat zo goed dat er zelfs een gezinsuitbreiding aankomt!

Temptation Island-Denise en Marco nemen een huisdier

Temptation Island-Denise en Marco hebben er een rollercoaster opzitten. Eerst natuurlijk de twee weken in de villa. Tijdens het programma leken de twee unbreakable, maar in de laatste aflevering zie je dat Marco toch de fout in ging. In een interview vertelt Denise dat ze het hier moeilijk mee heeft gehad. Ook heeft het koppel veel reacties gekregen van kijkers. Vooral Denise kreeg het zwaar te voorduren. Na maanden lang strijden voor hun relatie lijkt het nu weer goed te gaan!

“Gezinsuitbreiding op komst…”

Denise en Marco kondigen allebei op hun Instagram story aan dat er een belangrijk moment is aangebroken. Ze schrijven allebei “gezinsuitbreiding op komst…”. Oeh! Op de eerste foto is te zien dat Denise een super schattige puppy vasthoudt. De volgende foto is een lieve kitten. Denise en Marco delen daarna een gifje van een kitten. Het lijkt er dus op dat er binnenkort een kat wordt toegevoegd aan het gezin. Super cute! We weten nog niet of het een mannetje of een vrouwtje is, ook is de naam nog onbekend.

Bron, Instagram: @marcosleeswijk

Temptation Island-Jaydi en Ricky hebben al een gezinsuitbreiding

Denise en Marco is niet de enige Temptation Island-koppel wat opzoek is naar een huisdier. Jaydi en Ricky wilde ook graag de volgende stap in hun relatie zetten en kochten een lieve hond. Zij zijn nu de trotse ouders van een schattige chihuahua! Dit beestje, genaamd Giz, heeft zelfs al een eigen Instagramaccount. 

Beeld: RTL

Must reads 👀