News

YUM! Je kunt nu ook de KFC kip bitterballen in de winkel kopen

De bitterbal is een oer-Hollandse snack die je overal in Nederlands kan krijgen. Bij KFC kan je zelfs kip bitterballen halen! Voor alle kip liefhebbers is er goed nieuws. Deze super yummy kip bitterballen zijn nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn!

KFC kip bitterballen in de supermarkt

KFC staat natuurlijk bekend als HET fastfoodrestaurant voor de echte kip liefhebber. Pittige vleugels of een grote bucket, het is allemaal te krijgen. De keten kwam met het geniale idee om een oer-Hollandse kipsnack te maken, de kip bitterbal. Deze snacks zijn vanaf vandaag bij de Albert Heijn te scoren! Zo kan jij thuis ultiem KFC snacken.

Kip bitterbal smaken

De bitterballen zijn verkrijgbaar in twee verschillende smaken, crunchy kip en spicy kip. Zoals de namen al verklappen is de ene pittig en de ander heeft een extra crunchy bite. Ook zitten de snacks verpakt in de iconische buckets. Zo kan je dus een bucket uit de vriezer trekken! Gooi de ballen in de airfryer of de oven en wacht een paar minuten. Daarna heb jij super lekkere kipsnacks!

Beter Leven

De bitterballen hebben ook 1 ster van het Beter Leven keurmerk. Dit betekent dat de kippen meer ruimte hebben. Ze groeien ook minder snel en ze mogen overdekt naar buiten. KFC zet hiermee een kleine stap richting het maken van diervriendelijkere snacks. Elke kleine stap helpt!

De kip bitterbal komt terug op het menu

De kip bitterbal heeft een tijdje op het bezorgmenu gestaan bij veel KFC-filialen. Tot onze teleurstelling was de snack eruit gehaald…Maar gelukkig kondigt de keten aan dat de bitterbal weer terug komt op het bezorgmenu! Als je geen zin hebt om naar de supermarkt te lopen kan je vanaf april de Hollandse snack weer laten bezorgen!

KFC kwam naast de bitterbal met nog meer aparte uitvindingen:

– KFC introduceert Chicken & Donuts

– KFC komt met een lipstick die naar kip smaakt

– KFC opent eerste vegetarische filiaal ter wereld in Nederland

Must reads 👀