News

I’ve got a text! Een nieuw seizoen Love Island UK komt eraan

Berichtje! Love Island UK is bevestigd en komt nog dit jaar op de buis! Van een Brits programma als deze kunnen wij alleen maar smullen. Ben jij ook ready voor een nieuwe Maura en Curtis op je beeldscherm?

Love Island UK 2021 is bevestigd

De geruchten gingen al een tijdje, maar nu is het definitief: Love Island UK komt terug in 2021. Zend ITV bevestigd dat er gewerkt wordt aan een verse dosis van een van onze favoriete reality programma’s. Kom maar door met die hete lijven en sexy accentjes! Presentatrice Laura Whitmore schreef eerder op op Instagram al: “Ik denk dat we deze zomer allemaal wel wat liefde kunnen gebruiken.” 

Wanneer komt Love Island UK op Videoland?
Dit berichtje voorspelt heel veel goeds voor komende zomer, maar helaas is nog niet bekend wanneer het programma definitief te zien zal zijn. Ook is zelfs helaas nog niet bekend wannéér de afleveringen precies worden opgenomen. ITV zal al deze details later pas bekendmaken, maar zegt alvast dit: “Er zoveel is om naar uit te kijken op ITV deze lente en de zomer, met de terugkeer van de Euros en Love Island. Briljante productieteams hebben in de meest uitdagende productieomstandigheden gewerkt om deze zeer verschillende, maar even sterke series op de markt te brengen.” Dat voorspelt dus heel veel goed! Vanwege het coronavirus hebben de makers ook voor de zekerheid 3 (!) keer zoveel singles opgetrommeld. Dit om te zorgen dat er altijd een vervanger is mocht iemand toch ziek worden. We keep you updated!

View post on Instagram
 

Tot er meer bekend is over de serie, kun je alvast de Love Island UK-minidocu kijken, waarin je kunt zien hoe het nu met de vorige deelnemers gaat.

Bron: VivaBeeld: Videoland