News

Weg met plastic flesjes: er bestaan nu designer waterflessen (en ze kosten meer dan een prikkie)

Steeds nieuwe plastic flesjes kopen doen we tegenwoordig niet meer. En dat is goed, aangezien het de bedoeling is dat we minderen. Dus, veel mensen brengen hun eigen flesjes mee en vullen deze met drinken. Gek op merken? Let dan goed op. Merken als Gucci, Fendi en Prada verkopen nu namelijk designer waterflessen. Behoorlijk duur, dat dan weer wel. 

Er zijn genoeg leuke waterflessen te koop. Maar waterflessen en waterfleshouders van bekende merken? Die kennen we nog niet. En je moet wel heel gek zijn op een merk om zoveel geld voor een fles neer te leggen. Neem de onderstaande afbeelding bijvoorbeeld, met de waterfles van Fendi. Geen koopje. Je betaalt maar liefst €590 voor zo’n flessie en de houder. 

Designer waterflessen

Duur dus, maar dan zie je er wel ‘stylish’ uit. Misschien een klein beetje overdreven, want het is en blijft een drinkfles. Maar een ding is zeker: jouw waterfles zal zeker opvallen én je kunt water drinken in stijl. Gelukkig hoef je natuurlijk geen dure waterfles aan te schaffen om het milieu te beteren. Een andere fles om te hergebruiken doet ook z’n werk ;-).

Beeld: Fendi

Must reads 👀