News

Temptation Island-Eva en Kevin geven een update over hun relatie

Temptation Island is afgelopen en langzaam wordt het leven van de deelnemers weer rustig. De koppels geven zo nu en dan een update over hun relatiestatus. Zo ook Eva en Kevin. Het stel laat weten via Instagram hoe het nu met hun relatie gaat.

Temptation Island-Eva en Kevin geven een update

Temptation Island is elk jaar weer een emotionele rollercoaster voor alle deelnemers. Sorelis en Gulcin verlieten het eiland na een week omdat ze écht niet zonder elkaar konden. Hierdoor werd er plaats gemaakt voor een extra koppel, Kevin en Eva. Vanaf het begin lieten de twee al weten dat de communicatie tussen hun beter moet. Is dat gelukt? Dat laten de lovebirds nu weten via een Q&A op Instagram!

Q&A op Instagram

Het gaat inmiddels heel goed tussen hen, vertellen de twee op Instagram. Maar dit is niet zonder slag of stoot gegaan. “We wisten simpelweg niet waar we moesten beginnen. We zijn er achter gekomen dat goed met elkaar praten en vooral goed naar elkaar luisteren, en ook niet vergeten elkaar in zijn waarde te laten, de sleutel tot succes is”, vertelt het koppel tijdens een Q&A-sessie.

Temptation Island, Kevin en Eva

Bron: @kevinvisscher

Temptation Island-deelnemers laten weten hoe het met hun gaat

Kevin en Eva zijn niet de enige deelnemers die van zich laten horen. Eerder lieten Jaydi en Ricky weten dat ze nog steeds dolgelukkig zijn met elkaar. Ook Denise en Marco lieten weten dat het goed gaat tussen hun. Na een vervelend einde van een mooi avontuur is het koppel er toch sterker uitgekomen! Tussen Karina en Greg is het helaas over…Ondanks dat Karina spijt heeft van haar acties in Italië. Sorelis en Gulcin zijn bezig met het plannen van hun bruiloft. 

Verleider-koppels

Gelukkig heeft Temptation Island ook veel goeds gebracht. Er zijn namelijk een aantal koppels ontstaan tussen de ‘verleiders’. Kleine Mike en Evie, grote Mike en Lisa en Anne en Bowy hebben de liefde bij elkaar gevonden. Cute!

Bron: lovereality.nlBeeld: RTL