News

After-fans opgelet! After is van Netflix (maar op dit platform staat ‘ie wel)

After-fans opgelet! De eerste film uit de steamy filmreeks van Anna Todd is helaas niet meer te bekijken op Netflix. Dit is natuurlijk super jammer, maar wij hebben goed nieuws voor jullie. Je kan de film nu bekijken via een ander streamingplatform! Yes!

After is van Netflix afgehaald

De After-boekenreeks van Anna Todd werd verfilmd en was sinds 2019 op Netflix te zien. Helaas heeft het streamingplatform aangekondigd dat de film vanaf 17 februari van Netflix verwijderd zou worden. Wel heeft het platform de rechten van After We Collied gekocht! Deel twee uit de film-reeks is al in Amerika te bekijken. In Nederland helaas nog niet, maar wij gokken dat deel twee ergens dit jaar hier te zien is.

After van Netflix naar Amazon Prime

Gelukkig is deel 1 van de filmreeks nog wel ergens anders te bekijken. Amazon Prime heeft namelijk de rechten gekocht van de film! Hoe lang de film op het streamingplatform blijft staan is nog niet bekend. Wij hopen op een lange tijd. Zo kan je de film nóg honderd keer zien. Want eerlijk…van deze film krijg je nooit genoeg. 

Verhaal van de film After

Deel één van de filmreeks gaat over de eerstejaarsstudente Tessa. De naïeve en ambitieuze student verhuist naar een campus en daar komt ze Hardin tegen. Een hunk eerste klas! Tessa heeft thuis nog een vriendje genaamd Noah, maar ze kan Hardin niet weerstaan. Tijdens een spel truth ot dare moet wordt Tessa uitgedaagd om Hardin te zoenen…Hoe zou dat nou aflopen? De hoofdrollen worden gespeeld door Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin. After is een heerlijk cliché verhaal om bij weg te dromen. perfect voor een filmavond met de meiden. Nu dus gelukkig weer te bekijken op Amazon Prime!

Lees ook:

– Netflix gaat deze films en series verwijderen (onder andere A Star is Born)

– Deze films en series zijn nieuw op Netflix in februari #2

Beeld: Unsplash: Glenn Carstens-Peters