Series & Films

Netflix gaat deze films en series verwijderen (onder andere A Star is Born)

Eeder deze maand lieten we al weten dat After van Netflix wordt verwijderd... Helaas heeft de streamingdienst meer series en films aangekondigd die binnenkort van Netflix afgehaald worden. Onder andere heerlijke drama A Star is Born!

Netflix verwijdert deze films

A Star is Born

Deze heerlijke romantische drama gaat over Ally die verliefd wordt op de bekende ster Jackson Maine. Terwijl de twee langzaam voor elkaar vallen, wordt hun leven samen steeds ingewikkelder. Ally verandert langaam is een bekende ster. En dat terwijl Jackson Maine zich steeds slechter gaat voelen. De hoofdrollen worden gespeeld door Lady Gaga en Bradley Cooper. Netflix laat weten dat de film op 19 februari 2021 verdwijnt. Snel nog even kijken dus!

Midsommar

Dani en Christian worden uigenodigd in Zweden om een ritueel bij te wonen dat eens in de negentig jaar plaatsvindt. Het ritueel heet de Midsommar. Dit feest wordt gevierd door een groep mensen die zichzelf de Hårga noemt. In het begin lijkt dit een vredig volk, maar later in de film blijkt dit een enge sekte te zijn. Het ritueel is ook niet zo vredig als het lijkt in het begin...Deze spannende horror wordt op 20 februari 2021 van Netflix afgehaald.

Calimero

"Het is niet eerlijk, jij bent groot en ik ben klein!" Ken jij deze zin ook nog van vroeger? Calimero is een super schattig kuikentje waar jij vroeger vast naar hebt gekeken. De uitvindingen van Do Vinci brengen Calimero altijd in de problemen. Gelukkig heeft hij heldhaftige vrienden en een eierschaal als helm! Deze nostalgische kinderserie wordt op 28 februari 2021 van Netflix afgehaald. Wil je nog een keertje in je kinderjaren duiken? Dan moet je dat snel doen!

Men in Black: international

Deze spin-off van de Men in Black-filmreeks wordt op 17 februari van Netflix afgehaald. Na de gebeurtenissen in Men in Black 3 wordt er een nieuw hoofdkwartier gebouwd in Londen. Hier voegt een vrouw genaamd Molly zich bij het team. Zij werkt onder de naam agent M en ze moet samen met agent H buitenaardse aanvallen stoppen. De hoofdrollen worden gespeeld door Tessa Thomson en de hunk Chris Hemsworth. Nog snel even kijken dus!

Netflix verwijdert ook deze films en series:

Beethoven Virus - 15 februari 

Brave Miss World  - 16 februari 

Gantz:O - 17 februari

After - 17 februari

Men In Black: International – 17 februari

The Final Year – 17 februari

Project Gio – 17 februari

A Week in Watts – 18 februari

Brightburn – 19 februari

Smallfoot – 19 februari

Falsa Identidad – 19 februari

The Kindness Diaries – 21 februari

App – 21 februari

The King 2 Hearts – 22 februari

Hospital Ship – 23 februari

Angry Mom – 26 februari

Lucky Romance – 26 februari

Money Flower – 26 februari

Reggie Yates Outside Man – 28 februari

Weissensee – 28 februari

Nieuwe seizoenen op Netflix

Gelukkig hebben we niet alleen maar slecht nieuws. Deze series krijgen namelijk een nieuw seizoen in 2021!

Beeld: Bruno Press
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved