News

Temptation Island-Greg: “Misschien komt het nog goed met Karina”

Temptation Island is voorbij en alle deelnemers keren nu langzaam terug naar hun normale leven. Ondertussen blijven ze allemaal nog tempa juice spillen bij verschillende programma’s. Greg heeft nu laten weten hoe de terugvlucht met Karina ging en wat zijn plannen voor de toekomst zijn.

Temptation Island-Greg over de terugvlucht met Karina

Elk jaar horen we nieuwe verhalen over de beruchte terugvlucht van Temptation Island. De productie plaatst namelijk de koppels altijd naast elkaar in het vliegtuig terug naar Nederland. Ook als ze na het avontuur niet meer samen zijn. In de YouTube-serie Back To Reality interviewt Lotte van Leeuwen de Temptation Island-deelnemers van dit seizoen. Eerder liet Sonny al weten aan  Lotte dat zijn tijd in de villa heel zwaar was. Hij dacht zelfs aan zelmoord. In de nieuwste aflevering gaat Lotte het gesprek aan met Greg. “Het begon al in het hotel”, vertelt Greg over de terugvlucht. “Na het kampvuur gingen we naar een hotel en daar moest er iemand tussen ons komen. De volgende dag in het vliegtuig kregen we weer ruzie. Dit begon met fluisterend schreeuwen. Op een gegeven moment moest er weer iemand tussen komen. We zaten naast elkaar en toen moest ik op een andere plek gaan zitten”, vertelt Greg. Heftig! 

Temptation Island-Greg: “Misschien komt het nog goed met Karina”

In de op een na laatste aflevering is te zien dat Karina spijt heeft van haar acties. Ze wil graag terug naar Greg. In die aflevering zegt Greg dat hij daar nog helemaal niet mee bezig is. Maar hoe zit dat nu? Greg vertelt: “Ik denk daar helemaal niet over na. Zeg nooit nooit.” Hij zegt dat hij nog steeds van haar houdt en dat dit gevoel niet zomaar weg gaat. “Je zou denken dat als iemand zoiets flikt dat je gelijk geen gevoelens meer hebt, maar nee. Je houdt nog steeds van iemand. Er komt alleen pijn bij kijken. HEEL misschien komt het nog goed.”Hmm, de kans is niet groot maar who knows.

Temptation Island-Greg en Marco maken een plaat

Als Lotte vraagt naar de toekomstplannen vertelt Greg dat hij muziek wil maken. Op dit moment is hij bezig met het maken van een plaat. Hij doet dit samen met Marco! “Marco maakt de beat en ik zing en rap erop. De EP heet tranen van geluk. De EP gaat over mijn gebroken hart en mijn eigen emoties”, licht Greg toe. Hij hoopt dat de EP begin maart online staat. Wij zijn heel erg benieuwd! Zou er een lied over Daryl op staan?

Check de hele video hieronder!

Beeld: RTL