Lifestyle

Bye corona: deze 7 dingen ga jij sowieso weer doen als de pandemie voorbij is

Oké, het gaat nog wel even duren voordat ‘corona’ ons allemaal uitzwaait. Helemaal weg gaat het niet, maar ooit gaan we weer terug naar ‘normaal’. En dan ga jij deze 7 dingen sowieso weer doen. Bye corona, byeee. 


Karaoke 

via GIPHY

Hit me baby one more time. Kom maar door met die microfoon, want het is weer tijd om te blèren. En hard ook. Vliegt het speeksel in het rond, terwijl jij én probeert te zingen én je moves wilt laten zien op All the Single Ladies? Geen probleem, we zijn gevaccineerd. 


Tongen

via GIPHY

Wandelingen in het bos, potje Qwixx via Zoom én na de derde date samen een ijsje eten in het park. Hartstikke leuk, maar als corona weg is, gaan de remmen los. Speeksel uitwisselen met een vreemde in de kroeg is inmiddels héél lang geleden. Je gebruikt dat ding nu vooral om te kijken of je er ook je elleboog mee aan kan raken. Is ook een uitdaging. 


Héél véél knuffelen

via GIPHY

Niet alleen je tong snakt naar menselijk contact, je hele lichaam schreeuwt om aanraking. Waar het eerst ongemakkelijk was om niet te knuffelen, weet je straks niet meer hoe het wél moet. Tip: gewoon je armen om je oma, vader, tante, vriend, vriendin of de cassière uit de buurtsuper heen slaan en voorlopig niet meer loslaten. 


Dansen op de bar

via GIPHY

Dansen op straat, in (op!) de bar of in de wachtrij voor je favorite store: jij schaamt je nergens meer voor. Dat je met je moves nogal ongeremd overkomt, omdat je de helft van de tijd meer meppen uitdeelt dan subtiele dansmoves maakt, vindt niemand een probleem. Hé het mag weer, dan gaan we ook niet zeuren. 


Kleffe selfies maken

via GIPHY

Dronken voicememo’s, telefoonnummers uitwisselen met je nieuwe bff uit de rij voor de wc én kleffe selfies met je bff: we missen het. Nadat je elkaar -na een wijntje of vier – hebt opgebiecht dat je héél héél veel van elkaar houdt, moet dat wél gezegeld worden met een wazige foto. Dat is nu eenmaal girlcode


Te laat komen

via GIPHY

Ja, daar kun je straks écht niks aandoen. Je werkt, eet én volgt je colleges nu al bijna een jaar vanuit je bed. Wekker, wat is dat? Als corona weg is, komen we gewoon weer fashionably late. Kom maar vast door met die smoesjes. 


Op een gore dixie plassen

via GIPHY

Zwetende lichamen die je tegen je aan voelt plakken, bier dat door de lucht vliegt én plassen op een gore dixie. Echt, het maakt ons helemaal niks meer uit. Bye corona, byeee.

En tot die tijd hebben we gelukkig nog een aantal date ideeën voor je op een rij gezet, helemaal coronaproof. 

Beeld: Unsplash