Lifestyle

Date ideeën die je vanuit de auto kan doen én helemaal coronaproof zijn

 

In deze tijden met de lockdown en de pandemie, moeten we creatief zijn. Normaal zouden jij en je date samen ergens wat drinken of naar de bioscoop gaan. Deze dates staan voorlopig even on hold, maar met deze date ideeën vanuit de auto kunnen jullie alsnog een amazing avond hebben!

1. Date ideeën: Carpool karaoke

Wat is er leuker dan lekker je longen uit je lijf te zingen? Maak een playlist met jullie favoriete nummers en go for it! Lachen gegarandeerd. Wie weet ontdek je wel dat jouw lover een geheim talent heeft en de sterren van de hemel zingt 😉

via GIPHY

 

2. Date ideeën: Drive-in movie

Geen zin in de zoveelste avond bankhangen met Netflix? Kijk samen een film via een drive-in! Heel romantisch en jullie kunnen lekker je eigen snacks meenemen. En nog een pluspunt: geen last van andere mensen! Snap jij het plot van de film even niet meer? No worries, je kan het dus rustig even aan je lover vragen. 

via GIPHY

 

3. Date ideeën: Seks

Why not, right? Misschien staat het seks hebben in een auto wel al een tijdje op jouw bucketlist. Het perfecte excuus 😉 Zoek een beschut plekje op en have some fun. 

via GIPHY

 

4. Date ideeën: Roadtrip 

Heb je wat langer de tijd? Maak dan samen een roadtrip. Zoek een mooie route uit, sla eten in, maak een playlist en gooi de tank vol. Deze trip is het ideale moment om elkaar beter te leren kennen. 

via GIPHY

 

5. Date ideeën: Uiteten

En dat hoeft heus niet fancy te zijn: de McDrive voldoet ook prima 😉 Wacht nog even met het eten van je burger en rij naar een mooie plek. Dat maakt het meteen al wat more romantic dan de parkeerplaats van de Maccie. 

via GIPHY

 

6. Date ideeën: Een goed gesprek

Er is iets aan samen een stukje rijden waardoor je heel makkelijk met elkaar praat. Car talks just hit different. Is er iets wat je altijd al hebt willen bespreken met je partner? This is the time. 

via GIPHY

 

7. Date ideeën: Luisteren naar playlists

Ga een stuk rijden en luister samen naar muziek! Maak een playlist met favoriete liedjes van jullie samen. Of juist een playlist met songs die je doen denken aan je date. Een soort mixtape, maar dan van deze tijd 😉 Super cute!

via GIPHY

 

8. Date ideeën: Picknicken

Heeft één van jullie een grote auto? Tover de achterbak dan om tot een ultieme chill plek. Leg wat kussen en kleden neer en neem lekkere hapjes mee die je samen kunt eten. Parkeer de auto ergens romantisch (bijvoorbeeld bij het strand) en jullie avond is sowieso een succes!

via GIPHY

Hebben jullie geen auto? Deze date ideeën zijn corona-proof én kun je doen vanuit huis. 

Bron: cosmopolitan.comBeeld: pexels.com

Must reads 👀