News

Wow: Temptation-Jaydi en Ricky wonen samen en denken al aan kinderen

Tijdens Temptation Island: Love or Leave is Jaydi er achter gekomen dat ze zonder de zijwieltjes van Sonny prima kan fietsen. De toxic relationship tussen haar en Sonny is over, dat was al een aantal afleveringen duidelijk. Inmiddels heeft ze de liefde gevonden bij Pretty Ricky en dat dit al hartstikke serieus is, bleek wel uit aflevering 13. De twee denken zelfs al aan kinderen!

Temptation-Ricky en Jaydi hebben een kinderwens

Terwijl wij nog maar net waren bijgekomen van de plottwist tussen Greg en Karina, wachtte ons in de nieuwste aflevering al snel nóg een verrassing. Jaydi en Ricky zijn niet alleen dolverliefd, de lovebirds wonen ook al samen! En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, denkt het koppeltje al aan kinderen. Wait, what?! “Ik ben nu echt heel happy met Ricky. Ik woon ook al samen met hem. We hebben het echt heel leuk en we doen echt ontzettend veel samen.” Ricky doet daar nog even een schepje bovenop. “Beide ouders verwachten heel wat van ons. Wie weet zitten we volgend jaar hier weer…” Jaydi vult aan: “En zit er een kleine dreumes bij.” Wow!

Dat Sonny inmiddels over Jaydi heen is, is wel duidelijk. Hij werd na de opnames al betrapt tijdens de seks. Hier lees je er alles over. 

Volgende week zien we helaas pas of Denise en Marco de relatietest hebben overleefd en of het klopt dat Marco na de opnames is vreemdgegaan. 

Ricky ging samen live op Instagram, je checkt het hier:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Must reads 👀