News

Baby nieuws! Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees zijn ouders geworden

Influencer Lizzy van der Ligt en lid van Kriss Kross Amsterdam Yuki Kempees zijn ouders geworden! Na een moeilijke weg zijn ze super blij met hun eerste kindje genaamd Jagger. Ze delen trots een foto op Instagram van hun pasgeboren dochtertje. How cute!

Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees hebben een dochtertje gekregen

Het koppel wilde al langer een kind, maar helaas lukte dit niet in één keer. Na lang proberen en een heftige miskraam is het ze gelukt. Lizzy en Yuki zijn de trotse ouders van een dochtertje genaamd Jagger. Dit laten de twee kersverse ouders weten op hun Instagram-accounts. Lizzy was uitgerekend op 4 januari, maar hun baby liet nog even op zich wachten. Op 7 januari 2021 werd Jagger Kempees geboren.

Trots op Lizzy van der Ligt

Op 4 januari plaatste Yuki een super lieve Instagram-post over Lizzy. Hij laat in het bericht weten dat hij super trots is op Lizzy en de manier waarop zij omgaat met haar zwangerschap. Hij schrijft onder andere dat hij trots is op: ‘Hoe zeer je ervan geniet als je haar voelt bewegen in je buik, hoe je obsessief elke website afstruint, maar elk “echt” boek links laat liggen.
De tranen na elke echo (die na onze eerste en afgebroken zwangerschap telkens spannend bleef, hoor ik een hartje?? Ja!) En hoe zelden je klaagt, terwijl ik zie dat je het zwaar hebt, dat het zwaar ís.’ Wij smelten bij deze liefdesverklaring! Wil je hem helemaal lezen? Check de hele post hier onder.

Wij wensen Lizzy en Yuki al het geluk van de wereld en kunnen niet wachten op alle lieve babyfoto’s die er aan komen!

Meer babynieuws? Lees dan ook:

– Khloé Kardashian wil een tweede kind met ex-vriend Tristan Thompson

– Temptation’s Amber en Arda maken de naam van hun pasgeboren zoontje bekend

Beeld: Bruno Press