Celebs

Alles over de vriend van Lizzy van der Ligt: Yuki Kempees

We kennen Lizzy van der Ligt als echte fashionista op Instagram. Hier showt ze haar kleurrijke kledingstijl en opvallende looks. Aan haar zijde heeft ze haar grote liefde Yuki, die soms op haar feed verschijnt. Wie is de Yuki Kempees en waar kennen we hem van? Wij vertellen jou alles wat je wil weten.

De vriend van Lizzy van der Ligt: Yuki Kempees

De 34-jarige Yuki Kempees wordt geboren in het Noord Brabantse Oosterhout. Hier woonde hij tot zijn twintigste. Zijn moeder werkt in de zorg en zijn Indonesische vader is muzikant. Dat verklaart ook zijn liefde voor muziek. Hij is gek op voetbal en doet een sportopleiding in Tilburg. Als hij twintig is, verhuist hij naar Amsterdam om een bachelor Media en Cultuur te doen aan de Universiteit van Amsterdam. Hier ontdekt hij zijn liefde voor creëren: van boeken tot muziek en poëzie.

View post on Instagram
 

Yuki Kempees en muziek

In 2014 sloot Yuki zich aan bij het duo Kris Kross Amsterdam. Het trio tekende in 2015 een contract bij Spinnin’ Records. Kriss Kross Amsterdam scoorden een hit met ‘Hij is van mij, samen met Maan, Tabitha en Bizzey. Daarnaast maakten ze ook internationaall veel indruk met hun hits ‘Sex’, ‘Are you sure?’ en hun eigen versie van Shakira’s ‘Whenever, Whenever.’ Yuki heeft geen seconde stilgezeten en op 11 februari en 20 maart kwam zijn eerste eigen tweedeelige EP ‘INDY’ uit. Voor dit album heeft hij verschillende luistersessies gedaan met o.a. Anna Nooshin, Monica Geuze, Nina Warink en zijn liefje Lizzy. 

View post on Instagram
 

Yuki Kempees en schrijven

Het jaar was voor Yuki een bijzonder jaar want hij bracht ook zijn eerste boek uit. Zijn debuut ‘Cirkels zijn alleen mooi als ze rond zijn’ is geïnspireerd op zijn eigen leven. Het gaat over Yuki die door zijn aantrekkelijkheid veel vrouwen voor zich weet te winnen, maar hij vindt het moeilijk zich te binden. Zijn tweede boek is ook onderweg. Naast zijn liefde voor het schrijven van boeken, publiceert hij ook columns voor Glamour. 

View post on Instagram
 

Yuki Kempees en fashion

Naast zijn prachtige vriendin die modeblogger is, draagt Yuki ook de leukste outfits. HIj combineert een vrolijk opvallend t-shirt met zwarte skinny-jeans. Daarnaast zie je in zijn Instagram-posts dat hij ook een aardige collectie blousejes bezit en de printjes verschillen van bloemetjes tot streepjes of zelfs panterprint. 

View post on Instagram
 

Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt 

Yuki en Lizzy zijn al meer dan vijf jaar een stel waar het geluk vanaf spat. Ze zijn de liefdes van elkaar leven. Het koppel woont samen in De Pijp in Amsterdam. Ze reizen veel en hebben de grootste lol samen. In de toekomst wil het stel graag kinderen. Update: Lizzy en Yuki zijn bevallen van hun eerste kindje!

Aan deze singalen kan jij zien dat jouw vriend de liefde van je leven is.

Watch on YouTube

Bron: haarlemsdagblad.nl, glamour.nl, vpro.nl | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀