Food

Yes! Bij deze nieuwe FEBO aan de Rozengracht kan je oneindig snacken

Iedereen heeft weleens zo’n dag waarbij je zin hebt in een vette hap. Burgers, frikandellen, patat, jij hebt overal zin in. Speciaal voor deze dagen heeft snackheaven FEBO in hun nieuwe filiaal aan de Rozengracht in Amsterdam iets nieuws. Een infinity snackmuur!

De infinity snackmuur van FEBO

Lekker patatje oorlog, een broodje kroket of een vette frikandel speciaal. Soms heb je gewoon even zin om oneindig veel snacks uit de frituur te eten. Het oer-Amsterdamse familiebedrijf FEBO heeft hier wat op bedacht. Het bedrijf is al wereldberoemd door de automatiek, oftewel ‘de muur’. Dit fenomeen wilde de eigenaren verder uitbereiden. De nieuwe vestiging aan de Rozengracht in Amsterdam heeft geen normale snackmuur, maar een infinity muur! Directeur Dennis de Borst is super trots op dit nieuwe filiaal. “Het laat zien dat het bij ons niet alleen om de kwaliteit van het eten gaat, maar ook om de totaalbeleving. De automatiek is cultureel erfgoed en het is ook nog eens onlosmakelijk verbonden met ons succes. De infinity muur zorgt voor een hele een hele nieuwe beleving van dit fenomeen.”

Ben jij ook zo benieuwd en wil je langskomen? Dat kan! Buiten het nieuwe filiaal hangt een grote FEBO-vlag, hierdoor is deze snack heaven niet te missen.

De Walk of FEBO

Donderdagochtend werd het gloednieuwe filiaal geopend door directeur Dennis de Borst. Hij legde de eerste tegel van de Walk of FEBO met hierop zijn eigen naam. In de toekomst zullen er meer namen op deze speciale plek komen te liggen. Volgens directeur Dennis komen de namen van vaste gasten tot aan recordhouders kroketten eten op de tegels te staan. Wij zijn nu al benieuwd welke namen er op de tegels komen! Wil jij jouw naam op de Walk of FEBO? Dan wensen wij je veel succes met het oefenen van jouw snackskills.

Ben jij benieuwd naar de laatste FEBO-fashion? Check het hier!

Beeld: Unsplash: NeONBRAND, FEBO