News

Met dit huispak van de FEBO wordt thuiswerken een stuk leuker

Kun je het je nog herinneren? Al die keren dat je na een avondje stappen aan de deur klopte bij FEBO, en daar een lekkere midnight snack bestelde? Ook de bezoekjes aan de FEBO missen we in deze vervelende coronatijd. Maar er is nu een manier om de keten net iets minder te hoeven missen: de dagen doorbrengen in het FEBO huispak. 

Met het dragen van het FEBO huispak wordt een dag thuiswerken al een stuk leuker. Zie je jezelf al zitten, aan de keukentafel in je nieuwe favoriete kloffie? De fastfoodketen verkoopt de leukste items. Van mutsen en sokken tot sloffen. Maar we zijn pas écht fan van het huispak.

Huispak van de FEBO

Ze verkopen ze al een tijdje, maar nu is al helemaal het perfecte moment om er eentje aan te schaffen. Zo’n heerlijk huispak, waarin je dag in dag uit kun leven. Het pak bestaat uit een broek en een trui. Beide zijn rood en staan vol met de tekst ‘febo’. Daar kun je best trots mee rondlopen, toch? Een lopend reclamebord van je favoriete snackbar.

Je shopt het pak en alle andere merchandise via de website van FEBO. Dit prachtige pak kost je een totaalbedrag van €69,90 (€34,95 voor de trui, €34,95 voor de broek). En als je je bedenkt dat je iedere dag door zult brengen in deze outfit, valt die prijs natuurlijk harstikke mee.

Wist jij dat je nu oneindig kan snacken bij dit FEBO-filiaal?!

Beeld: FEBO

Must reads 👀