News

Wow: de winnaar van Prince Charming is al bekend, maar bleek alweer vreemd te gaan

Aah! Het is bijna zover. Morgen komt dé finale van Prince Charming op Videoland. Wie denk jij dat Marvin mee naar huis neemt? Volgens gossip queen FawryNotSawry komt de winnaar uit een verassende hoek én blijven de twee niet lang bij elkaar. #spoileralert

‘Marnix is de winnaar van Prince Charming’

Als je niet wil weten wie Prince Charming morgen wint, dan kan je nu nog weg klikken. Are you still here? Oké hier komt ie dan: Fawry vertelt in een nieuwe van aflevering van de Roddelloog op Rumag TV, dat de schattige Marnix de grote winnaar wordt. Oeh! 

Happy ending

Alleen, is er dus more to the story. Want, volgens Fawry zijn Marnix en Marvin in Nederland al vrij snel uit elkaar gegaan. Wait what?! Ja, Marnix is dus waarschijnlijk niet lover die we in Marvin zijn bed zagen liggen. Want, in de ‘hoe is het nu met’-aflevering van Prince Charming zal duidelijk worden dat Marvin Marnix alweer heeft gedumpt. Wow! In Nederland zou de schattige Marnix namelijk actief zijn gebleven op de datingapp Grindr. Ja, en toen de prince hier achter kwam was hij er klaar mee. Toch heeft Marvin al een paar keer geclaimd dat hij échte liefde gevonden heeft tijdens de show. Je voelt het misschien al aankomen, maar deze real love vindt hij dus alsnog bij Ferdi. Als we Fawry mogen geloven zijn Marvin en Ferdi namelijk nog steeds samen. Cute!

De knappe Tim Swagemakers moest afgelopen week de Prince Charming-villa verlaten. Eenmaal in Nederland leek kamergenootje Tommy zijn nieuwe prins op het witte paard. Hier lees je alles over hoe het nu echt zit tussen Tim en Tommy. 

Bron: LoveRealityBeeld: RTL