News

Hoe cute! Temptation’s Laura en Roger zijn weer bij elkaar

Ken je ze nog? Laura en Roger, deelnemers van reality-programma Temptation Island? Een aantal seizoenen geleden deden de twee als stel mee aan het spelprogramma, en hebben ze achteraf hun relatie verbroken. Daarna kwamen ze weer samen, maar ook toen besloten ze er samen een punt achter te zetten. Eigenlijk een komma, blijkt nu: de twee lovebirds zijn namelijk weer samen!

Tijdens het seizoen in 2019 leek het alsof de relatie van Laura en Roger ijzersterk was. Toch bleek dit niet helemaal te kloppen, toen het stel besloot om de relatie te beëndigen. Tijdens Goedele on Top deed Laura een boekje open over de breuk met Roger. 

Temptation’s Laura en Roger zijn weer bij elkaar

Laura vertelde dat het Rogers keuze was om uit elkaar te gaan. ”Hij weet niet zo goed meer wat hij wil qua toekomst, waar hij wil wonen, wat hij wil doen met werk,” volgens Laura. “Hij wil even tijd voor zichzelf nemen en alles uitzoeken. En ik heb daar respect voor.” Laura vertelde ook dat zij een relatie met Roger nog steeds ziet zitten en dat ze elkaar nog af en toe spraken.

En blijkbaar ziet Roger een relatie met Laura ook zitten, want de twee hebben op Instagram aangekondigd dat ze weer samen zijn. Dat waren ze vorig jaar eigenlijk al, maar ze besloten het toen nog even voor zichzelf te houden. Nu mag de hele wereld het weten. Cute! Bij de twee foto’s staat de caption: 

‘In 2020 we’ve kept our relationship a secret and quiet for long enough. Now we are 2021 and we want to shout from the rooftops that we are back together.’

Foto credits: Instagram @Roger Osei Bonsu 
 

Bron: Roger Osei Bonsu Beeld: RTL