News

Temptation-Roger heeft een nieuwe look

Inmiddels ex-liefjes Roger en Laura ken je waarschijnlijk nog wel van hun deelname aan Temptation Island 2019. Dit stel viel vooral op doordat ze het tijdens het programma erg zwaar hadden om elkaar te moeten missen. Laatst schreven we al dat voormalig grijze muis Laura inmiddels een hottie is geworden, nu heeft ook Roger een complete tranformatie ondergaan. Roger, is that you?!

Temptation-Roger is ineens een gespierde fitboy geworden

Tijdens Temptation Island 2019 viel Roger Osei Bonsu op vanwege zijn toewijding aan zijn lover Laura en daardoor hield hij zich ook wat afzijdig van alle verleiding op het eiland. Hij was nu eenmaal standvastig: Laura was de liefde van zijn leven en hij wilde het programma alleen maar uitzitten om zijn trouw aan haar te bewijzen. En dat lukte hem ook. Laura dacht hier net zo over. 

We kennen Roger uit Temptation als een best wel stille jongen. Gelukkig kwam hij na de show wel een béétje los. Na het programma was de liefde met Laura over en viel hij voor alle aandacht die hij kreeg door zijn nieuwe bekendheid. Ook kwam de breuk tussen de twee doordat hij even niet wist welke kant hij op wilde met zijn leven en hij aan zichzelf wilde werken. Dat is hem op fysiek niveau in ieder geval gelukt, want Roger is losgegaan op een 2.0. versie van zichzelf. Op Instagram post hij een foto van zijn nieuwe uiterlijk. De voorheen best wel skinny Roger is maar liefst 17 kilo aangekomen aan spieren en dat is te zien ook. WOW. Wij zijn ab-so-luut in shock. Op een positieve manier natuurlijk. You go Roger!

View post on Instagram
 

Beeld: RTL

Must reads 👀