Lifestyle

Powervrouwen Madison Beer en Selma Omari brengen een nieuwe single uit

Music makes everything better en daarom delen wij elke week onze favoriete songs die net uitgebracht zijn. Zo ga jij lekker met een goed gevulde playlist het weekend in. Met deze week onder andere Sody en Abbey Hoes haar nieuwe album, Madison Beer met een nieuwe single over boys en Selma Omari zingt in haar nummer ‘Real Life’ over dat je niet blaffen als je niet bijt. Benieuwd? Bekijk hier alle new music friday favorieten.

New Music Friday: powervrouwen Madison Beer en Selma Omari brengen een nieuwe single uit

Taylor Swift
OMG! Een verrassings album van Taylor Swift je kan ons niet gelukkiger krijgen. Opnieuw is het album en de clip gebaseerd op sprookjes zoals Peter Pan. Muziek om bij in slaap te vallen en vooral veel wijsheden uit te halen. Tay, you did a good job!

Watch on YouTube

Sody
Dat er blood, sweat and tears in dit album zijn gestopt hoor je aan alles. Wij hebben dit album op repeat. Met Sody haar zachte en gevoelige stem brengt ze ons makkelijk aan het huilen. Een top album om het weekend mee in te gaan.

Watch on YouTube

Madison Beer
Madison dacht dat hij veranderd was, maar ze is opnieuw teleurgesteld. Ze laat hem toe, maar het enige wat hij doet is haar afzeggen. Hij praat Boyshit en dat spreekt zij niet. She’s moving on en daar kunnen wij een groot voorbeeld aan nemen. Een heerlijk nummer om over je break-up te komen.

Watch on YouTube

Selma Omari
Selma heeft het allemaal onder controle. Ze is een independent woman die weet wat ze wil en dat is ook te horen in haar songs. Ze zingt in haar nieuwe nummer Real Life met haar zwoele stem over dat ze niet is zoals de anderen, dat ze niet over te halen is met bullshit verhalen en dat ze af en toe in Parijs en Dubai te vinden is. Wij zijn jaloers! Dit nummer zit al de hele dag in ons hoofd.

Watch on YouTube

Noah Cyrus
Noah Cyrus heeft weer een nieuw nummer uitgebracht genaamd All Three en daar zijn wij heel happy mee. Het nummer klinkt een beetje duister en de cover is bedekt met een naakte Noah in een bloedbad. Noah zingt over vallen op de verkeerde. Een sad sing along songDarling if I could I would fall for someone good.

Watch on YouTube

Nienke Plas
Eerder deze week heeft Nienke Plas bekend gemaakt via haar Instagram zwanger te zijn, maar haar nieuewe liedje gebroken gaat hier niet over. Het gaat over een partner die niet goed communiceert. Ze hoopt dat de ander zijn hart opent en over zijn gevoelens praat.

Watch on YouTube

Tate McRae
Ben je oke, want jij had de ruimte nodig toch? Tate vraagt zich af hoe het met je gaat en of je nog wel aan haar denkt. Ze wil graag aan een relatie denken, maar wat als de ander zich niet open kan stellen en bang voor liefde is.

Watch on YouTube

Felix Jaehn x Cheat Codes
Een heerlijk nummer om op te sporten en ontzettend vrolijk van te worden. I just wanna ride with you. Een pop en uptempo liefdesliedje die wij zo hard kunnen gebruiken bij deze koude tempraturen om het wat warmer te krijgen.

Watch on YouTube

Mikki
Het is al goed zo zingt Mikki in een prachtige break-up song waarin ze haar geliefd laat gaan. Ze gunt de ander en zichzelf het geluk en de liefde toe. Ze denkt aan morgen en gaat verder met haar leven.

Beeld: Unsplash