Films & Series

Huilen maar: bij deze 6 Disney films hield jij het vroeger niet droog

 

Er zijn een aantal Disney films waar we het vroeger níet droog bij hielden. En dat is ook niet zo gek, want als je erover nadenkt: sommige Disney films zijn gewoon heel zielig! So no judgement als je bij het kijken van deze films nog steeds een traantje wegpinkt. 

1. The Lion King

Als er één film is waar we iedere keer weer met succes van moeten huilen, dan is dat The Lion King. Het maakt niet uit of het de originele film is of de liveaction variant, we will be crying. Van alle mooie Disney films is deze toch tragisch! De schattige Simba die zijn vader verliest en dan ook nog denkt dat het zijn schuld is… Dat is gewoon té zielig. 

Watch on YouTube

 

2. Bambi

Nog een echte tearjerker onder de Disney films. Net als Simba in The Lion King, moet ook Bambi de dood van een ouder doorstaan. In dit geval is het de moeder van Bambi die wordt doodgeschoten door een jager. Wij hielden het allemaal niet droog. Poor Bambi.

Watch on YouTube

 

3. Dumbo

Dumbo heeft het niet makkelijk in zijn leven. Hij wordt flink gepest en wanneer zijn moeder hem in bescherming neemt, wordt ze opgepakt. Onze tranen rollen iedere keer weer bij de scène waar Dumbo door zijn moeder getroost wordt. Snotteren maar!

Watch on YouTube

 

4. Up

Wie niet moet huilen bij de love story van Ellie en Carl, is lying. De twee hadden de grootste dromen, maar door het overlijden van Ellie ging dit niet door. Met de hulp van Russell lukt het Carl tóch nog om Ellie haar droom werkelijkheid te laten worden. Pass us the tissues, please. 

Watch on YouTube

 

5. Big Hero 6

Oké, dit is geen film uit onze childhood want Big Hero 6 werd in 2014 uitgebracht. Maar van alle Disney films, is Big Hero 6 het meest underrated. Deze film wordt bijna nooit genoemd, maar is echt het kijken waard! Het verhaal gaat over Hiro en zijn robot Baymax. Door een tragisch ongeval verliest Hiro zijn broer. Dit is hét moment waar wij het echt niet droog hielden. 

Watch on YouTube

 

6. Brother Bear

Dit is een echte tranentrekker onder de Disney films. Zorg dat wanneer je deze film gaat kijken, je zakdoekjes binnen handbereik liggen. Poeh, dat moment dat de schattige Koda ontdekt dat Kenai zijn moeder heeft vermoord… Huilen gegarandeerd.  

Watch on YouTube

Alle Disney films zijn te bekijken op Disney+. En heb je na het kijken van deze Disney films nog wat tranen over? Bij deze 12 Netflix films kun je ze kwijt. 

Bron: vroegert.nlBeeld: brunopress.nl

Must reads 👀