Lifestyle

Dit zegt je favoriete Disney-film over jou

Keek jij toen je klein was ook altijd naar alle Disney-films? Dan had je vast en zeker een favoriet, die je waarschijnlijk nu ook nog steeds heel graag kijkt. Maarre, wist je dat jouw lievelingsfilm van Disney ook iets over jou zegt? Benieuwd? Scroll dan maar snel naar jouw favoriet en kom erachter wat dit over jou zegt. En of het überhaupt klopt natuurlijk ;-). 

1. Lion King
Keek jij vroeger altijd naar De Lion King en kun je nu ook nog steeds een traantje wegpinken als Mufasa doodgaat? Kortom: is dit je lievelingsfilm? Dan zegt dit over je dat je in het moment leeft, je weinig zorgen maakt en geniet van het leven. Je bent een ambitieuze girl en je wil dat de mensen om je heen trots op je zijn. Enne, Hakuna Matata is natuurlijk je lijfspreuk. 

via GIPHY

2. Doornroosje
Doornroosje je lievelingsfilm? Dan betekent het dat je een positieve meid bent. Je bent eigenlijk altijd vrolijk, je bent lief en je laat mensen niet over je heen lopen. You go girl!

3. Sneeuwwitje
Als je graag naar de film Sneeuwwitje kijkt dan hou je van planningen maken. En als je plannen iets wijzigen, raak je eigenlijk al in de stress, want je houdt daar echt niet van. Je friends zijn heel erg belangrijk voor je en je doet echt alles voor ze. 

4. Pocahontas
Net als je favo girl Pocahontas ben jij een sterke en onafhankelijke girl. Je blijft altijd jezelf en als je een crush hebt op iemand dan ga je er ook voor. Daarnaast is familie echt superbelangrijk voor je. 

via GIPHY

5. Aladdin
Is Aladdin je favoriete Disney-film? Dan ben je iemand met grote dromen en je gelooft dat je deze dromen ook zeker kan waarmaken #girlboss

6. Pinokkio
Pinokkio's neus werd groter als hij loog, maar zo ben jij niet. Je houdt van avonturen en familie staat bij jou echt op nummer één. 

7. Mulan
Als Mulan-fan ben jij iemand die andere mensen altijd op de eerste plaats zet, want familie en vrienden zijn superbelangrijk voor je. Daarnaast blijf jij echt altijd jezelf en dat zien mensen om je heen graag. 

8. Assepoester
Kijk je graag naar de film Assepoester? Dan geniet jij echt van alles in het leven, maar echt. Je bent een hele lieve girl, die weet wat ze wil en daar ook alles voor doet. Doorzetter is je middle name. 

9. Tarzan
Net als Tarzan ben jij altijd heel erg nieuwsgierig en ook avontuurlijk. Logisch dus dat dit jouw favoriete Disney-film is. 

 

via GIPHY

10. De Aristokatten
Als dit je lievelingsfilm is, dan ben je sowieso wel een kattenmens. Daarnaast vertrouwen de mensen om je heen je 100% en dat vind je ook belangrijk. 

11. Frozen
Is Frozen by far je favoriete film van Disney? Dan ben jij sowieso een familiemens. Daarnaast hou je er wel van om plezier te maken, maar je weet ook wanneer jij je verantwoordelijkheden moet nemen. 

12. De Kleine Zeemeermin
Je bent wel een beetje impulsief, maar dat zorgt ervoor dat je iedere dag weer nieuwe dingen ontdekt en beleeft. Fun! Je weet wat je wil in de toekomst en je zal nooit opgeven om dit allemaal te bereiken. 

Nieuwe Disney-films
Niet alleen de Disney-films van vroeger zijn geweldig, ook de films die nu worden gemaakt zijn echt te leuk. En geen paniek; Disney komt de komende tijd nog met genoeg leuke films. Check ze hier allemaal. 

Bron: Newsmonkey.be | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved