Films & Series

De 13 nieuwste Disney en Marvel films

We admit it… Op de Girlscene redactie zijn we best een beetje fan van Disney films. Van de animaties tot de spannende Marvel films. We love it! Dus toen we zagen dat er een hoop nieuwe films op de planning staan, wilden we die jullie natuurlijk niet onthouden. Dus als jij een Disney of Marvel fan bent, lees vooral even verder.

1. The Good Dinosaur 
Op 25 november 2015 gaat ‘The Good Dinosaur’ in première. In deze film zie je een wereld waarin de dinosaurussen nooit uitgestorven zijn en de vriendschap tussen dino Arlo en het jongetje Spot.

2. Star Wars: The Force Awakens
Ja, Disney is ook verantwoordelijk voor deze Star Wars film! Deze kerst kun je naar de bios om deze gegarandeerde hit te gaan bekijken. Om precies te zijn komt de film 18 december uit. Ben jij fan?

3. The Finest Hours
Deze spannende film is in de bioscoop te zien vanaf 29 januari 2016. Nog even wachten dus. Het verhaal speelt zich af in 1952 tijdens één van de ergste storms bij de ‘East Coast’ in de Verenigde Staten. Spanning en liefde kun je terugvinden in de film, altijd goed dus. 🙂

4. Zootopia
In deze films bestaan geen mensen, alleen maar dieren. Deze dieren dragen kleding, lopen op twee poten en hebben mobieltjes… Niet heel realistisch dus, maar wel heel leuk. Vanaf 4 maart 2016 kun je deze animatiefilm bekijken.

5. The Jungle Book (Live action)
Wauw, hoe gaaf is deze trailer?! We kennen natuurlijk allemaal Jungle Book, maar deze film is de ‘real life‘ versie. Nog steeds deels geanimeerd natuurlijk ;-). Op de redactie zijn we enthousiast en kunnen niet wachten tot 15 april 2016, dan komt deze gave Disney film namelijk uit…

6. Captain America Civil War
Er is helaas nog geen trailer uitgebracht (tot grote frustratie van alle Marvel fans) voor het vervolg op Captain America: The First Avanger en Captain America: Winter Soldier. Dit is een Marvel film gebaseerd op de stripheld Captain America. De film is te zien vanaf 6 mei 2016.

7. Alice Through The Looking Glass
Het vervolg op Alice in Wonderland komt eraan! En als we de trailer mogen geloven is het zeker de moeite om waard om even langs de bios te gaan. Vanaf 27 mei 2016 is de film te zien.

8. Finding Dory
Yes! Er komt een vervolg op Finding Nemo. Als je die nog niet gezien hebt (kunnen we ons niet voorstellen) moet je die zeker even checken. Op 17 juni komt het vervolg uit en we zijn heel benieuwd hoe het afloopt met dit verhaal.

9. The BFG 
The Big Friendly Giant, ook wel de Grote Vriendelijke Reus. Hier is nog niet veel over bekend, maar in juli 2016 zou deze film moeten uitkomen met als regisseur Steven Spielberg (!). Dat moet een goede film worden, het verhaal is sowieso heel mooi.

10. Doctor Strange
Nog een Marvel film! Ook hiervan is helaas nog geen trailer, maar de film komt ook pas 26 oktober 2016 uit… In het filmpje wordt de film aangekondigd samen met Captain America: Civil War.

11. Moana
Een nieuwe prinsessenfilm met in de hoofdrol Moana. Aanvankelijk zou deze film pas in 2018 uitkomen, maar dat is nu maar liefst met 2 jaar vervroegd! Op 23 november 2016 komt de animatiefilm uit. Het verhaal speelt zich af op een eiland en de zee in de Pacifische oceaan.

12. Beauty and the Beast (Live Action)
Nog een animatie die een live action versie krijgt met niemand minder dan Emma Watson als Belle. We like! 17 maart 2017 kun je de film verwachten.

13. Guardians Of The Galaxy Vol. 2
Op de redactie balen we heel erg dat we nog zo lang moeten wachten… In mei 2017 komt het vervolg op de eerste versie pas uit. Om jullie zoet te houden hebben we een leuk filmpje toegevoegd van Groot!

Op welke film kun jij niet wachten? Ben je fan van Disney of Marvel films? 

Must reads 👀