Lifestyle

Monica en Kaj vertellen juicy details over Temptation Island: Love or Leave

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het ein-de-lijk zover. Temptation Island: Love or Leave komt eraan. Aah! Besties Monica en Kaj, vertellen in een interview aan de Grazia over de opnames. It’s going to be juicy. 

Monica Geuze en Kaj Gorgels vertellen juicy details over Temptation Island: Love or Leave

Monica en Kaj vertellen in een interview aan de Grazia over de opnames van Temptation Island: Love or Leave. De besties zijn namelijk hét presentatie duo van het nieuwe programma Temptation Island: Love or Leave. Oeh. Wat ze over de opname periode vertellen? Nou, dat deze eh, nogal juicy was. We like that. Volgens Kaj wordt dit zelfs het spannendste seizoen ooit. Yay. Hierover vertelde hij het volgende: “Door corona is het programma niet opgenomen in Thailand, maar in het Italiaanse Puglia. Dat geeft een andere sfeer. Daarnaast is de insteek dit seizoen gewijzigd. Het is iets minder plat. Oeh. Dat klinkt veel belovend. Kaj vertelt verder: “ons opnameteam, dat bij alle seizoenen van Temptation betrokken was en echt wel wat gewend is, zei: ‘Dit is een van de meest juicy edities.’” Say what!? 

Temptation Island: Love or Leave A.K.A Juicy Island

Wist je dat Temptation Island: Love or Leave heel erg gaan lijken op onze favourite Temptation Island USA? De koppels krijgen namelijk helemaal geen regels opgelegd! Wow. Volgens Monica is werkt dit top omdat “als jij je partner van tevoren allemaal regels krijgen en je zegt: ‘je mag je niet laten verleiden’ of: ‘Je mag écht niet loeren naar de billen van die dame’, dan is dat een totaal ander uitgangspunt dan wanneer je zegt: ‘ga maar kijken of het gras groener is aan de overkant’. Juist de nieuwe aanpak zorgt voor spanning, omdat de stelletjes elkaar vrijer laten om dingen uit te zoeken.” Wij zijn super excited en kunnen niet wachten op de eerste aflevering. Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 november te zien op Videoland. Yay. 

View post on Instagram
 

Bron: LoveRealityBeeld: RTL

Must reads 👀