News

Dit zijn alle Instagram accounts van de Temptation Island verleiders

Woehoe! Alle Temptation Island verleiders zijn bekend gemaakt. Dat betekent natuurlijk dat het programma, wat zich afspeelt in het prachtige Italië, bijna gaat beginnen. We love it. Om jullie alvast wat voorpret te geven, hebben wij de Instagram-accounts van alle mannelijke verleiders gelinkt. Enjoy ;).

1 van 11

Dit Temptation seizoen wordt anders dan je gewend bent. Want, de koppels gaan nu pas écht de ultieme relatietest aan. Why? Nou, alle verleiders zijn nu singles die zelf ook op zoek zijn naar liefde. Dit concept komt je misschien bekend voor, het programma lijkt namelijk op Temptation USA. Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 november te zien bij Videoland. We can't wait!

1. Angelo 

De 30-jarige pretty boy Angelo heeft 'aan vrouwelijke aandacht geen gebrek', zegt hij zelf. Wat deze Temptation Island verleider voor beroep doet? Nou, de Amsterdammer is vrachtwagenchauffeur en dat niet alleen, hij is ook nog eens stripper. Angelo is een echte family man en wil heel graag settelen. Je vindt hem hier op Instagram.

Temptation island verleiders

Bron: RTL | Beeld: RTL
1 van 11
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved