News

Videoland komt met Nederlandse versie van Temptation Island USA

Ben jij groot Temptation Island-fan en heb je zelfs de Temptation Island USA al uitgespeeld? Dan weet je dat het er in Amerika een tikkie anders aan toe gaat tijdens het programma. Goed nieuws, als deze versie bevalt. Er komt namelijk een Nederlandse versie van Temptation Island USA op Videoland.

Nederlandse versie Temptation Island USA 

Als je Temptation Island USA hebt gekeken dan wist je het vast al. De Nederlandse versie van Temptation Island lijkt totaal niet op de Amerikaanse versie. In de Amerikaanse versie gaat het meer om liefde, ten opzichte van de Nederlandse versie waar het vooral draait om lust. Voor dit programma worden dan ook meestal oudere stellen gekozen die al een lange tijd samen zijn. Zij gaan kijken of hun relatie de moeite waard is of dat ze toch voor iemand anders gaan.

Watch on YouTube

Vier koppels gezocht

Castingbureau MULTA Casting verklapt via een oproep dat er een Temptation Island USA-versie in de maak is, maar dan dus met Nederlanders. Ze plaatsten het volgende bericht: ”Temptation Island komt terug en anders dan ooit tevoren! Wij van MULTA Casting zijn op zoek naar koppels én vrijgezellen! Vanwege het succes van Temptation Island USA zoeken we voor de nieuwe Videoland-versie koppels op zoek naar antwoorden binnen hun relatie en vrijgezellen. Vier koppels worden van elkaar gescheiden en geven elkaar de vrijheid te daten en een connectie aan te gaan met singles op zoek naar liefde. Op een tropisch eiland gaan ze met de hulp van de vrijgezellen op zoek naar antwoorden op hun relatievragen. Is hun partner de ware of is er iemand die toch beter bij hen past? Zijn jullie klaar voor een volgende stap binnen jullie relatie maar speelt soms toch de vraag “Is het dit nu?” Geef je dan op!”

Geen verleiders, maar vrijgezellen

Bij de Amerikaanse versie van dit programma gaat het er dus een stuk anders aan toe. Bij de Nederlandse versie zijn de dates vaak opgezet om de mist in te gaan, terwijl bij de USA-versie de dates echt romantisch zijn. Verder geen groep verleiders en verleidsters, maar 24 vrijgezellen in beide villa’s. Dat betekent dat er voor elk koppel gemiddeld zes vrijgezellen mannen en vrouwen zijn. Genoeg keuze dus…

Releasedatum

Wij kunnen niet wachten tot het programma te zien is, helaas duurt het nog wel even. Wanneer de Nederlandse versie van Temptation Island USA te zien is, is nog niet bekend. Gelukkig kunnen we tot die tijd genieten van de Temptation Island 2020 zoals we gewend zijn, dit begint namelijk binnenkort wel weer.

Bron: cosmopolitan.nl, shownieuws.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀