Beauty

Wil je hebben: Monica Geuze en Danique Bossers komen met vegan beautylijn

Toen Monica Geuze samen met bestie Danique Bossers twee jaar geleden een eigen sierradenmerk lanceerde, waren wij super exited. MEAUXMEAUX is inmiddels uitgebreid met een kledinglijn, maar daar blijft het niet bij. De twee boss ladies willen méér, want ze komen met een heuse beautylijn. En die is helemaal vegan.

MEAUXMEAUX en 100% Vegan Beauty Kits

Er zijn weinig dingen die Monica Geuze en Danique Bossers niet kunnen. Van toffe video's maken tot het oprichten van hun eigen merk. MEAUXMEAUX spreek je uit als 'momo' en staat voor MOnica x MOst Wanted. Wat ons betreft mogen ze nog lang doorgaan met het veroveren van de wereld. En dat doen ze, want MEAUXMEAUX krijgt een limited edition beautylijn! En die is helemaal vegan. Hoe tof is dat?! Hoewel Danique de afgelopen tijd 'even' druk was met de zwangerschap en geboorte van haar zoontje, had ze blijkbaar toch genoeg tijd om samen met Monica aan deze beautylijn te werken. You go girl! 

Vanaf wanneer zijn de MEAUXMEAUX Vegan Beauty Kits verkrijbaar? 

MEAUXMEAUX BEAUTY gaat bestaan uit drie beautykits met producten voor het creëren van verschillende looks in de kleuren Nude, Red en Gold. Iedere MEAUXMEAUX beautykit is verschillend qua kleur en bevat een zwarte volume mascara, liquid lipstick en een highlighter. Alle producten zijn dus 100% vegan en niet op dieren getest. Lekker bezig! Naast deze beauty goodies zit er dus ook skin care in de nieuwe beautylijn van de besties. Een gezichtsmasker in matte en glow, een glossy lip, eye & facebalm en een setting spray, ook in matte en glow. Vegan approved. We moeten nog even wachten voor we deze beauties kunnen gaan testen, want de collectie ligt pas vanaf 23 november bij alle Kruidvat verhalen. We keep you posted! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MEAUXMEAUX (@meauxmeauxnl) op

Beeld: Instagram @ MEAUXMEAUX

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved