Lifestyle

Sinterklaas cadeautjes ideeën: met deze tips vind jij hét perfecte cadeau

De sint is weer in het land. Yay. Wat ga jij jouw loved ones dit jaar cadeau geven? Het is namelijk de hoogste tijd om na te denken over sinterklaas cadeautjes ideeën. Oeh. Wat staat er eigenlijk op jouw verlanglijstje? 

Sinterklaas cadeautjes ideeën: met deze tips vind jij hét perfecte cadeau

Sinterklaas cadeautjes ideeën kunnen lastig te verzinnen zijn, want ga je all out? Of bewaar je jouw beste sinterklaas cadeautjes ideeën voor de kerstman? Oei. Het kan soms best lastig zijn om een goed cadeautje te verzinnen. Speciaal voor iedereen die struggled met sinterklaas cadeautjes ideeën verzinnen hebben wij een aantal tips. Lees je mee? 

Sinterklaas cadeautjes ideeën: met deze tips vind jij hét perfecte cadeau

1. Het klinkt misschien een beetje lame, maar heeft jouw loved one eigenlijk een verlanglijstje? Vraag hier eens naar, want misschien heeft jouw bestie, lover, of familielid wel iets wat ze héél graag willen hebben. Iets kopen wat de ander graag wil is een perfect cadeau. Want, het komt super thoughtful over als de wensen van een ander opvolgt. Vragen naar een verlanglijstje is dus always a good idea. 

2. Probeer niet te dure én niet te goedkope sinterklaas cadeautjes ideeën te verzinnen. Bij een te duur cadeautje geef je de ander het gevoel dat zij jou ook iets duurs moeten geven. Bij een te goedkoop cadeautje kan het zijn dat je jouw loved one kwetst. Ga dus altijd voor de middenweg. 

3. Weet je nou echt niet wat je moet geven? Dan is een cadeautje wat iets over jouw persoonlijkheid zegt altijd leuk. Why? Nou, dit komt omdat je jezelf hiermee blootgeeft. Als de ander jou dan in het cadeautje herkent dan voelt hij zichzelf meteen verbonden. Cool right? 

4. Onze favourite cadeautjes zijn uitjes. We love it. Geef bijvoorbeeld eens een dagje naar het theater of naar een cool museum. Dit zijn superleuke cadeaus waar je zelf ook nog iets aan hebt. #winning

5. Blijf niet te lang nadenken over welk cadeau nu écht fabulous is. Dus hak die knoop door. Als je het echt heel lastig vindt om sinterklaas cadeautjes ideeën te verzinnen, onthoudt dan: je doet al mega veel moeite. Met alle effort die je in het verzinnen steekt is de ontvanger sowieso blij. 

Shop hier onze favoriete Sinterklaas cadeautjes onder de 5 euro

 

Bron: Psychologie MagazineBeeld: iStock