News

Cheers: aftellen tot de kerst met deze wijnkalender van ALDI

Het aftellen tot de kerst kan beginnen en dat doen we natuurlijk het liefst met behulp van een adventskalender. Er zijn al heel wat kalenders te vinden, maar de kalender van Aldi zal niet snel overtroffen worden. De winkelketen verkoopt nu namelijk een wijn-adventskalender. Op naar de kerstdagen, onder het genot van behoorlijk wat wijntjes.

NIX onder 18: Geen 18? Geen alcohol.

Als jij niet vies bent van wijn, dan werd je waarschijnlijk al behoorlijk enthousiast bij het lezen van de bovenstaande intro. En je zult nóg enthousiaster worden als je hoort waar de kalender precies uit bestaat. Het gaat hier namelijk niet om een lullig pakketje, maar een behoorlijk pakket, met maar liefst 24 wijnflesjes.

Wijn-adventskalender van ALDI

Als we de reacties op sociale media mogen geloven, zijn veel mensen behoorlijk enthousiast over de adventskalender van ALDI. Mocht je een kalender willen bemachtigen, dan zul je dus snel moeten zijn. Op is op, vermeldt ALDI namelijk op de website. De wijn-adventskalender van ALDI is uitsluitend te koop in de winkels, en is dus niet via de website te bestellen. Wél vind je op de website een goed overzicht van wat je allemaal kunt verwachten van het pakket: er staat precies welke wijnen er in het pakket zitten. Je koopt de kalender voor €49,99. Proost!

Beeld: iStock, Aldi
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved