News

Deze ‘hakken op hakken’ zijn ideaal voor de kleine vrouwen onder ons

Waar sommige vrouwen behoorlijk lang zijn, zijn er ook genoeg vrouwen die een stuk kleiner zijn dan de gemiddelde persoon. En daar is helemaal niks mis mee. Sterker nog, dat is soms zelfs heel fijn: je kunt de mooiste hakken dragen om jezelf een stukje langer te ‘maken’. En wat we nu hebben gevonden, is misschien wel dé uitvinding voor de kleinere vrouw: wat dacht je van ‘hakken op hakken’? Kijk snel verder!

Heb jij ook geen idee wat je je voor moet stellen bij het horen van ‘hakken op hakken’? Dat snappen we. Wij keken namelijk ook even raar op. Maar als je ziet wat ermee bedoeld wordt, dan snap je het helemaal: het gaat hier letterlijk om hakken op hakken. 

Hakken op hakken

De schoen verscheen een aantal jaren geleden al op sociale media, maar wordt nu als het ware weer herontdekt. Dit is toch de oplossing voor iedereen die zichzelf iets langer wil laten lijken? En eerlijk gezegd lijken deze schoenen ook nog eens een stuk comfortabeler dan naaldhakken, bijvoorbeeld.

Helaas zijn de schoenen niet daadwerkelijk te koop, maar is het altijd bij een ontwerp gebleven. Wat vind jij: jammer? Of zie jij jezelf absoluut niet met deze pareltjes lopen? Een ding is zeker: ze zijn in ieder geval hartstikke origineel.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀