Celebs

Wait what?! ‘Stenn en Rowena zijn weer uit elkaar’

Niet lang geleden schreven wij dat Stenn en Rowéna opnieuw in love waren. De tortelduifjes uit Love Island 2019 gingen door een break-up, maar gaven de liefde nog een tweede kans. Jammer genoeg heeft die verzoeningssessie niet lang geduurd, want alles wijst er nu op dat de twee lovebirds wéér uit elkaar zijn.

Stenn de Backer en Rowéna Verdaasdonk zijn uit elkaar? 

Stenn en Rowéna zijn na Love Island heel wat maanden samen geweest. In deze periode zijn ze ook een aantal keer uit elkaar gegaan. Dit noem je een knipperlicht relatie. Je weet wel, van die verkering die aan uit aan uit gaat. De Love Island lovebirds hadden elkaar net weer teruggevonden, maar nu zijn opnieuw alle Instagram foto’s van hen samen verwijderd. Je kunt wel raden wat dat betekent, right… Misschien is er nog hoop op deze regenachtige dag en is dit geen definitieve break. Wie weet komen Stenn en Loco Ro toch nog bij elkaar terug. Wij houden je op de hoogte ;). 

View post on Instagram
 

Denzel en Aleksandra zijn op dit moment het enige koppel dat na het eerste Love Island seizoen nog steeds bij elkaar is. De twee lovebirds deden vorige maand een bijzondere mededeling. Ze zijn klaar voor de volgende stap in de relatie. Wat deze twee precies gaan doen dat lees je hier

Bron: Lovereality | Beeld: RTL