Celebs

Cute! Love Island-Denzel en Aleksandra gaan samenwonen

Love Island-Denzel en Aleksandra zijn nog steeds heel happy samen. Het lijkt er zelfs op dat zij het enige koppel zijn, dat op dit moment nog bij elkaar is. Wie had dat gedacht? Een tijdje geleden ging het gerucht zelfs nog rond dat hét Love Island koppen ook uit elkaar zou gaan. Niets is minder waar! Het geluk lacht deze twee lovebirds toe en ze zijn ready voor een volgende stap.  

Love Island-Denzel en Aleksandra gaan samenwonen 

Denzel en Aleksandra gaan samenwonen! Het geld wat zij met Love Island gewonnen hebben is gelukkig nog niet op. Een deel van het prijzengeld (25.000 euro!) staat op een aparte rekening. Dit geld gaan zij gebruiken om samen een huis van te kopen. Een huisje dichterbij Nederland is het plan. Denzel is natuurlijk Nederlands en gaat regelmatig op en neer. Om deze reden willen de twee graag een huis wat dichterbij de grens. Hoogstraten Brecht gaat de regio worden waar de twee gaan settelen, samen met hun hondje Lucy. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Denzel (@denzelslager) op

 

Als je gaat samenwonen met jouw lover dan zijn gaan er heel wat dingen veranderen. Zo leer je elkaar bijvoorbeeld nog beter kennen en kom je erachter wie het meeste troep maakt in huis. Hier kun je lezen over alle herkenbare dingen die je  herkent als je samenwoont met jouw liefje. 

 

Bron: Lovereality | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved