News

Keeping Up with the Kardashians stopt ermee

Snik snik, wij hebben slecht nieuws. De afgelopen twintig jaar hebben wij genoten van de ugly cry van Kim, het permanent slechte humeur van Kourtney en het hart van Caitlyn Jenner die altijd de kalmte probeerde te bewaren. De Kardashians zetten een punt achter de meest iconische en rumoerige realityserie. Oh no!

Keeping Up with the Kardashians trekt de stekker eruit

Enkele uren geleden maakte Kim Kardashian het nieuws bekend op Instagram en schreef ze ontzettend dankbaar te zijn voor de trouwe fans. Het is een beslissing die met pijn in het hart genomen is. We feel you Kim, wij hebben ook pijn in ons hart. Kim zegt dat ze zonder de show nooit de persoon was geweest wie ze nu is. “Deze show heeft ons gemaakt tot wie we zijn en ik sta voor altijd bij iedereen in het krijt die een rol heeft gespeeld in het vormen van onze carrières en het veranderen van onze levens.”

Waarom stop Keeping Up With The Kardashians? 

De Kardashians geven geen reden waarom ze ermee stoppen. Kourtney gaf wel een tijdje geleden aan minder in beeld te willen zijn en de kijkcijfers daalden de afgelopen jaren flink. Geruchten gaan dat Kayne de reden is dat de realityshow ermee stopt. Fans twitteren wild dat de uitbarsting van Kayne, de geruchten dat hij wil scheiden en het niet vlekkenloos verlopende kandidaat stellen voor president, de redenen kunnen zijn dat Keeping Up with the Kardashians er een punt achter zet.

Gelukkig hebben we nog een final season om naar uit te kijken als kleine troost. YAY!

View post on Instagram
 

Must reads 👀