Films & Series

Netflix films: The Break-up

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een leuke romcom kijken? Dan hebben wij een goed nieuws. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks in de agenda staan? Lees dan snel mee, want dit keer is het de film The Break-Up.

Netflix filmtip: The Break-Up

Het is alweer bijna weekend en dat betekent tijd voor een Netflix filmtip. Met deze week de geweldige film The Break-Up, die weer terug is van weggeweest. Eindelijk staat de hilarische romcom weer op Netflix. Gary en Brooke (Jennifer Aniston) ontmoeten elkaar aan het begin van de film bij een honkbalwedstrijd. Brooke is daar met een andere man, alleen dat lijkt Gary zijn kans bij Brooke niet te ontnemen. Na een niet al te lange tijd wonen de twee samen in een mooi en groot appartement. Ze zijn al snel gewend aan elkaar. Helaas blijft het niet bij rozengeur en maneschijn, want nadat Brooke Gary vraagt om iets mee te nemen uit de supermarkt en het niet compleet is, barst de bom. De ruzies worden steeds erger en Gary besluit een punt achter de relatie te zetten. Omdat ze allebei geld hebben gestoken in het appartement, weigeren ze er te vertrekken. Daarom verdelen ze de woning in twee helften en spreken af dat ieder op zijn/haar helft mag doen wat hij/zij wil. Wat natuurlijk uitloopt op ruzies, jaloezie, afspraken die ze elkaar niet vermelden en ga zo maar door. Als dat maar goed komt… 

Watch on YouTube

Misschien een leuke film voor samen met je vriendinnen op de bank dit weekend? Wil jij toch liever een andere film kijken deze week? Zie hier dan bijvoorbeeld onze Netflix filmtip van vorige week of de nieuwe lijst met films. 

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: