News

‘What Do You Meme?’ wordt hét nieuwe spel tijdens jouw familie/vriendinnenavond

We hebben weer een geweldig nieuwtje, en deze keer in de categorie ‘spellen die je MOET hebben gespeeld’. Het spel ‘What Do You Meme’ is namelijk onmisbaar tijdens jouw komende avonden met familie en vriendinnen. Lachen, gieren en brullen met behulp van niets minder dan onze favo memes. Dit is hoe het spel werkt (en waarom je ‘m dus moet hebben)!

What Do You Meme?

Wie het spel ‘Cards against Humanity‘ kent, en leuk vindt, zal ook absoluut fan zijn van dit spel. Het gaat er namelijk om dat je de leukste combinaties maakt van teksten en memes. Zoals bijvoorbeeld de afbeelding hieronder: ‘When someone steps on the back of your shoe and it slips off’ (vertaling: wanneer iemand op de achterkant van je schoen stapt, en deze afglijdt). Degene die de meest grappige meme met deze tekst weet te combineren, wint de ronde.

Iedere ronde bepaalt een andere speler in het spel welke combinatie het grappigste is. Het is belangrijk dat degene die kiest NIET weet welke kaart van welke speler is. Zo wordt de winnaar echt gekozen door de grappigste combinatie te maken, en niet door vriendjespolitiek ;-). Het spel is ontzettend simpel, maar tegelijkertijd ook ontzettend grappig. Succes gegarandeerd!

Het spel ‘What Do You Meme?’ is verkrijgbaar via verschillende websites. Zo koop je ‘m bijvoorbeeld via Amazon, voor €17,12. Een echte musthave!

Bron, beeld: Amazon

Must reads 👀