Lifestyle

Je kan nu online Cards Against Humanity spelen

Een spelletjesavond zit er helaas niet in op dit moment. Toch zijn er een aantal websites die het mogelijk maken om een spellen online te spelen met je vrienden. Zijn jullie fan van Cards Against Humanity? Dan heeft Girlscene dé site gevonden waarop jullie dit kunnen spelen.

Cards Against Humanity 

Als je Weerwolven van Wakkerdam al hebt uitgespeeld en alle bordspellen alweer op zolder hebt gezet, kan je jezelf hier ook aardig wat uurtjes mee vermaken. Bij Cards Against Humanity is het de bedoeling om een zo grappig of fout mogelijk antwoord te geven, met een witte kaart, op de vraag die de ander stelt met een zwarte kaart. Natuurlijk is het op dit moment niet mogelijk om dit in real life te spelen, maar het internet biedt mogelijkheden om online de strijd tegen elkaar aan te gaan. Yes!

View post on Instagram
 

Online spelen

Op deze website kan je online Cards Against Humanity spelen. Je begint het spel door op ‘Remote Insensitivity’ te klikken en ‘Start Game’ te selecteren. Je wordt dan doorgelinkt naar een virtueel spelbord en vervolgens krijg je een link die je naar je vrienden kan sturen. Als ze het spel via de link naar het spel gaan, zie je ze op het scherm verschijnen en kan je zelfs hun bewegen zien. Je kan het spel met maximaal zes personen spelen. Laat jullie virtuele spelavond maar beginnen.

Bron: hellogiggles.com, cards-against-humanity.nl | Beeld: iStock, Unsplash

Must reads 👀