News

EOTB-Yasmine Pierards maakt dader bekend van haar mishandeling en hij reageert

Het was gisteren flink schrikken voor Yasmine Pierards, oud deelneemster van Temptation Island en Ex On The Beach. Na een afterparty bij haar thuis is het flink misgegaan. Ze deelde op haar Instagram de details over haar mishandeling. De dader hield ze nog geheim. Tot vandaag, want inmiddels heeft Yasmine op haar sociale media laten weten wie haar in haar eigen huis in elkaar heeft geslagen…

Yasmine Pierards onthult de dader van haar mishandeling 

Deze week liet Yasmine Pierards weten dat ze een afterparty hield in haar appartement en is mishandeld door iemand die de volgende ochtend niet weg wilde gaan. Op Instagram zei Yasmine: “De persoon wilde blijven slapen. Hij sliep al, op de bank, dus ik maakte hem wakker om te vertellen dat hij weg moest.”Hele bericht zien? Bekijk ‘m hier. Volgens Yasmine wilde hij dus niet haar appartement verlaten. Ze begon te schreeuwen en dat resulteerde in een flinke mishandeling. We weten dat Yasmine ook niet vies was van een vechtpartij in de Ex On The Beach-opnames, maar iedereen was nu natuurlijk benieuwd wie deze schade bij haar had aangericht. Inmiddels heeft ze de dader bekendgemaakt. Het is namelijk rapper ‘Barbenoir’ die Yasmine in elkaar heeft geslagen. “You know what? I’ma expose your ass, Manu”, zei Yasmine op haar Instagram. Barbenoir zit bij de Belgische muziekgroep Soul’ Art. Zijn echte naam is Emmanuel Basoka en hij is 25 jaar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ART-TREPRENEUR (@barbenoirx_official) op

Emmanuel Basoka reageert op mishandeling Yasmine Pierards 

Emmanuel Basoka heeft zijn reactie over de mishandeling niet voor zich gelaten. In tegenstelling tot Yasmine heeft hij een ander verhaal en noemt het voorval een misverstand. “Kijk, ik was dronken. Ze maakte me wakker en begon gelijk te schreeuwen en aan me te zitten. Dat moet je gewoon niet doen, bij niemand niet..” Toch biedt Emmanuel wel zijn excuses aan: “Nadat ik wakker werd was ik totaal in shock, dus ik begon terug te slaan. Ik had totaal niet door wat ik aan het doen was en bij wie ik het aan doen was, dus daarvoor mijn excuses.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl) op

Beeld: RTL