Celebs

Ex On The Beach' Yasmine heeft spijt van vechtpartij

1

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Ex On The Beach-deelnemer Nikki zegt dat Ronnie Flex toch niet de vader is, de stalker van Kendall Jenner is naar Canada teruggestuurd, het nieuwe album van Selena Gomez is klaar en we zien de dochter van Monica Geuze waarschijnlijk niet meer op social media. 

Monica Geuze wil dochtertje niet meer op social media
Iedere week showt Monica Geuze haar leven in een nieuwe vlog en dagelijks komen er allemaal leuke foto's van haar family op Instagram. Alleen gaan we binnenkort waarschijnlijk een stuk minder zien van haar privé leven. Ze heeft namelijk gezegd dat ze haar dochtertje Zara-Lizzy misschien niet meer in haar YouTube-video's wil showen. Aan Ruud de Wild vertelt ze: "Ik heb toevallig vanochtend een gesprek gehad met mijn vriend over dat ik erover na zit te denken om haar helemaal niet meer te betrekken bij mijn YouTube-video's. Het is wel lastig omdat het heel erg over mijn leven gaat." Nog even afwachten dus of we haar baby girl nog blijven zien. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Ex On The Beach' Yasmine heeft spijt van vechtpartij
Je hebt de aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars van vorige week vast niet gemist. Rowan kwam als ex van Harrie in de villa en daar werd ze niet zo leuk verwelkomd. Rowan wordt namelijk aangevallen door Yasmine en zelfs de security moest ingrijpen. Op Instagram Stories laat Yasmine nu weten dat ze spijt heeft. Ze schrijft: "In het echte leven ben ik all about good vibes en vecht ik nooit. Hoe ik Rowan heb aangepakt, was niet juist. Maar ik ben wel gewoon een mens en mensen kunnen fouten maken en spijt hebben van sommige dingen die ze doen." Ook geeft de EOTB-deelneemster toe dat ze fout zat, overdreven reageerde en niet trots is op haar daden. Haar Instagram Stories sluit ze af met: "That’s it, meer heb ik niet te zeggen. BTW, ik heb niemand het ziekenhuis ingeslagen." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl) op

Het nieuwe album van Selena Gomez is af
Het ging lange tijd niet zo goed met Selena Gomez, maar je girl is back! Zo heeft ze een rol in de nieuwe film The Dead Don't Die en liet ze weten dat haar nieuwe album af is. We wisten al dat ze met nieuwe songs zou komen, omdat ze regelmatig foto's plaatste op haar Instagram vanuit de studio. Wanneer het nieuwe album van Selena Gomez uitkomt is nog de vraag, maar we hoeven waarschijnlijk niet lang meer te wachten. YAS! 

De stalker van Kendall Jenner is teruggestuurd naar Canada
Goed nieuws voor Kendall Jenner, want het model is ein-de-lijk van haar stalker af. Hij is namelijk teruggestuurd door de immigratiedienst naar Canada. De stalker ging twee keer het huis van Kendall in en werd toen beide keren opgepakt door de politie. Nu heeft ze gelukkig geen last meer van haar stalker en daar is de hele familie blij mee. De Kardashians zeiden dat de daden van de stalker niet alleen grote invloed had op Kendall, maar ook op de hele familie. Ze waren allemaal bang voor hun veiligheid. 

via GIPHY

Ronnie Flex toch niet de vader van het kindje van EOTB-deelnemer Nikki
Een tijdje terug lieten we nog weten dat Ex On The Beach' Nikki vertelde dat ze zwanger zou zijn van Ronnie Flex. Ronnie Flex liet meteen weten dat het niet waar was. Nu een paar weken later komt Nikki met het bericht dat Ronnie toch niet de baby daddy is. Ze laat iedereen nu weten dat Xerxes Naseri van The Voice of Holland de vader is. Nikki zegt via Instagram dat de media alles hebben verdraaid en dat ze nu de echte waarheid naar buiten wil brengen. "Xerxes Naseri is de vader van mijn ongeboren kindje en helaas wilt hij niks met mij of de kleine te maken hebben. Helaas ontkent hij dit in alle toonaarden via mediabronnen, maar er is onomstotelijk bewijs dat hij wel degelijk de vader is." Wij zijn benieuwd of Xerxes inderdaad de vader is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinds jullie zo snel waren om het nieuws te droppen van mijn nieuwe baby die opkomst zou zijn.. vind ik dat ik wel het recht heb om dit te droppen.. Aan het eind van de dag wist ik dat het niet zo was en daarom reageerde ik ook niet tot nauwelijks... maar aan de andere kant was het wel een schok voor mijn familie & vrienden.. en vooral wat ik het belangrijkste vind voor de moeder van mijn pasgeboren kind (en indirect ook kind eigenlijk).. alsof we die stress kunnen gebruiken juist nadat we het zo goed en voorbeeldig doen met het co-ouderschap.. dat vond ik niet zo nice en daar had best wel over nagedacht mogen worden vantevoren.. want we zijn tenslot allemaal gewoon maar mensen.. ik zou het op prijs stellen als jullie mijn naam zo veel mogelijk proberen te zuiveren en dat jullie dit item gaan doen vind ik al echt een mooie start.. no hard feelings verder, its all about tha love, en ik wens alle betrokken dan ook alleen het beste... (inclusief Nikki ros & de hele show nieuws redactie)❤️ - Ronell Langston Plasschaert (27) #koekjevaneigendeeg

Een bericht gedeeld door Nori 🇳🇱 (@ronnieflex010) op

Bron: RTL Boulevard, Lovereality.nl, Cosmopolitan.nl | Beeld: EOTB

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 4 maanden geleden Swamynayaka Swamy

    Hallo, mijn naam is Anne Marieke, ik kom uit Amsterdam, maar ik woon met mijn man in Waterton Lakes National Park, Canada. Woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik ben voor het herstel van mijn gebroken huwelijk en nu is mijn man volledig terug nadat hij mij en onze kinderen aan een andere vrouw heeft nagelaten. We zijn al vijfentwintig jaar getrouwd en tijdens ons huwelijk hebben we een aantal strijdpogingen doorstaan ​​totdat hij uiteindelijk met onze kinderen vertrok en naar Melbourne verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Alle contactmiddelen geblokkeerd, waardoor communicatie ongeldig is. Ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen voor mijn kinderen sterk te zijn, maar ik kon de pijnen die mijn hart plaagden niet beheersen, ik was verteerd door verdriet en pijn omdat ik echt van hem hield. Ik denk elke dag en nacht aan hem en vind altijd dat hij bij me terug moet komen, ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig, dus vertelde ik al mijn problemen aan een vriend of de mijne die soortgelijke uitdagingen had. Ze leidde me naar een zeer krachtige man genaamd Doctor osagiede. Ze zei dat hij de enige reden was voor geluk waar ze tot op heden van genoot. Dr. osagiede kan helpen bij het herstellen van verbroken relaties, ze zei dat ik het moest berechten. Ik nam contact met hem op via zijn e-mailadres doctorosagiede75@gmail.com en hij gaf me instructies over wat ik moest doen en toen deed ik het, dus hij deed een liefde voor mij. Tot mijn grote verrassing belde mijn man na drie weken en zei dat ik hem net zo veel miste als de kinderen, ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding en ik maakte grond om mijn tranen te verduisteren. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij me en de kinderen had aangedaan. Dat is de manier waarop hij met veel liefde en vreugde naar ons terugkeerde en vanaf die dag was ons huwelijk sterker dan daarvoor. Dankzij Drosagiede is hij zeer krachtig, dus besloot ik mijn verhaal te delen vanwege die vrouwen en mannen. wie heeft ervaren wat er is gebeurd. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drosagiede is de oplossing, een echte en krachtige gieter die lange tijd heeft gebeden om vrouwen en kinderen te helpen in tijden van pijn. En heeft ook spreuken om HIV, kanker, enz. Te genezen. GOED GELUK.

  1. 1