News

Heftig: EOTB-Yasmine Pierards is mishandeld in haar eigen huis

Yasmine Pierards kennen we van haar deelname aan verschillende realityshows, zoals Ex On The Beach en Temptation Island. Inmiddels is ze ook influencer en deelt ze op Instagram veel van haar leven in de spotlights of van haar cosmetische ingrepen. Gisteren postte Yasmine een heftige story, waarin ze vertelde dat ze in haar eigen huis in elkaar is geslagen en mishandeld. Let op, de beelden zijn heftig…

Yasmine Pierards is mishandeld en in elkaar geslagen

We weten van een programma als Ex On The Beach: Double Dutch dat Yasmine een pittig karakter heeft en daar maakt ze zich niet altijd mee geliefd tijdens de programma’s of op haar sociale media. Op haar Instagram laat Yasmine nu weten dat het afgelopen weekend tijdens een afterparty in haar appartement helemaal uit de hand is gelopen en dat ze in elkaar is geslagen. Wow! “Gisteravond ben ik op een afterparty in mijn appartement in elkaar geslagen omdat ik iedereen naar huis stuurde en één persoon niet naar huis wilde. Ik heb lang nagedacht of ik dit wel wilde posten, maar omdat ik altijd de realiteit laat zien wil ik jullie waarschuwen voor zulke duivelse mensen.”

“Een man die een vrouw op deze manier in elkaar kan slaan is geen man en zal ook nooit een man worden. Ik respecteer deze persoon zijn privacy op dit moment nog wel, maar er zullen verdere stappen genomen worden. Dus nogmaals mensen, wees niet zo dom of naïef als ik en vertrouw niet zomaar iedereen. Mijn neus is trouwens gebroken, dus binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig. Laat me zwijgen over de rest van mijn gezicht..” Yasmine heeft vandaag in een nieuwe post op haar Intagram-account laten weten dat ze voorlopig even een break neemt van sociale media. 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram

Must reads 👀