News

Love Island-Daniël van Pienbroek heeft een nieuwe lover en dit is haar

Daniël van Pienbroek leerden we kennen door Love Island 2019. Samen met Floor ging hij met de winst naar huis, maar al snel ging het niet meer zo soepel met het liefdesleven van Love Island-hunk Daniël. Een paar maanden geleden leek het wel weer op dat Daniël gelukkig was in de liefde met Shirley Verheij, maar de Love Island-hunk heeft inmiddels alweer een andere lover aan de haak geslagen.

Love Island-Daniël van Pienbroek heeft een nieuwe lover 

Ongeveer een half jaar geleden liep zijn relatie met Shirley, na bijna een jaar samen te zijn geweest, ten einde. Maar inmiddels heeft Daniël van Pienbroek, winnaar van Love Island, samen met Floor Masselink, een nieuwe lover. Zijn nieuwe liefje is Carmen Sureveen, een knappe babe uit Groningen. Ze schrijft blogs over food en kleding. Ook is ze dol op reizen. Veel geluk samen!

View post on Instagram
 

 

Het liefdesleven dan Love Island-Daniel van Pienbroek

Daniël heeft in de afgelopen tijd al behoorlijk wat vriendinnen gehad, maar die relaties hielden niet lang stand. Een paar weken na de opnames van Love Island verbrak hij de relatie met Floor Masselink, de vrouw waarmee hij het programma won. Daarna was hij een korte periode samen met Daniëlle Koppers, die wij kennen als verleidster in Temptation Island. Tijdens deze relaties had hij ook een fight met Victoria Vermeer en was hij zeker niet geliefd bij de andere Love Island-collega’s.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram